کد خبر : 163817
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۷ - 10:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وعده جنجالی محسن رضایی داد: یارانه را ۴۵۰ هزار تومان در ماه می کنم

وعده جنجالی محسن رضایی داد: یارانه را ۴۵۰ هزار تومان در ماه می کنم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن رضایی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اولین مسئله ای که در دولت من به آن توجه خواهد شد سامان دهی به یارانه های پنهان در کشور است. به این صورت که بنزین و گازوئیل به قیمت واقعی به دهک های ثروتمند فروخته می شود

این کاندیدای انتخابات ادامه داد: به دهک ها دیگر به صورت ترجیحی فروخته می شود در نتیجه ۴ میلیارد دلار صرفه جویی خواهیم داشت که به هر ایرانی یعنی به ۴۰ میلیون نفر ۱۷۸ هزار تومان یارانه می توان پرداخت کرد. ۴ میلیارد دلار دیگر هم در نهاده های دامی و اساسی صرفه جویی خواهیم کرد که چیزی حدود ۳۵۰ هزار تومان خوهد شد که با ۹۰ هزار تومان یارانه فعلی، یارانه نقدی را به ۴۵۰ هزار تومان در ماه می رسانیم.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است