کد خبر : 163641
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۵ - 12:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کارخانه رشت الکتریک به بیت‌المال بازگردانده شد

کارخانه رشت الکتریک به بیت‌المال بازگردانده شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پی گزارش مستند و مبسوط بازرسی کل استان گیلان درخصوص واگذاری ناموفق شرکت الکتریک ایران-رشت و تعطیلی و توقف تولید و اشتغال در این کارخانه بزرگ و دستور مؤکد رییس قوه قضاییه و پیگیری و نظارت مستمر مسئولان قضایی گیلان، اخیراً سهام این شرکت و اراضی و املاک کارخانه بالغ بر هشت و نیم هکتار در داخل شهر رشت به ارزش بالغ بر هزار میلیارد تومان اقاله و این اموال به بیت‌المال بازگردانده شده است.

شرکت الکتریک ایران-رشت به عنوان یکی از تولیدکننده‌های اصلی محصولات الکتریکی و دارای ۲ هزار نفر کارگر، سال ۸۲ به بخش خصوصی واگذار شده بود ولی خریداران به رغم توافق اولیه واحد تولیدی را تعطیل کرده و به فروش گذاشته بودند.

طی سفری که سید ابراهیم رییسی بهمن سال گذشته به استان گیلان داشت، پس از بازدید از کارخانه رشت الکتریک دستور رسیدگی فوری به وضعیت این کارخانه را صادر کرد که نهایتا این واگذاری با توافق طرفین فسخ شد.

اخبار مرتبط:
جنجال تذکر حجاب از بلندگوهای مترو/ عباسی، عضو شورای شهر تهران:مردان بوالهوس ذینفعان پروژه ابتذال هستند
جنجال تذکر حجاب از بلندگوهای مترو/ عباسی، عضو شورای شهر تهران:مردان بوالهوس ذینفعان پروژه ابتذال هستند

مهدی عباسی، عضو شورای شهر تهران در واکنش به دادن تذکر حجاب از بلندگوی مترو با تأکید بر این که با اقدامات صرفاً سلبی موافق نیستم، گفت: «زمانی که ابتذال از غیرابتذال قابل تفکیک نشود، خانواده و به‌ویژه زنان آسیب می‌بینند. زنان اولین قربانی این موضوع هستند و پس از آن، فرزندان و خانواده‌ها دچار آسیب می‌شوند.

عارف: نمی‌توان فقط با یک جریان خاص مشکلات کشور را حل کرد
عارف: نمی‌توان فقط با یک جریان خاص مشکلات کشور را حل کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت نقش دانشگاه در تقویت روحیه و غرور ملی، گفت: دانشگاه باید پژوهش‌محور و جامعه‌محور باشد و برای مسائل و مطالبات جامعه راه‌حل ارائه کند.

واکنش عراقچی به اظهارات اخیر گروسی درباره نگرانی از احتمال استفاده دوباره از زور: نمی‌دانم این حرف را از سر نگرانی زده یا تهدید
واکنش عراقچی به اظهارات اخیر گروسی درباره نگرانی از احتمال استفاده دوباره از زور: نمی‌دانم این حرف را از سر نگرانی زده یا تهدید

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اظهارات روز گذشته «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ارتباط با موضوع پرونده هسته‌ای ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است