کد خبر : 163641
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۵ - 12:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کارخانه رشت الکتریک به بیت‌المال بازگردانده شد

کارخانه رشت الکتریک به بیت‌المال بازگردانده شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پی گزارش مستند و مبسوط بازرسی کل استان گیلان درخصوص واگذاری ناموفق شرکت الکتریک ایران-رشت و تعطیلی و توقف تولید و اشتغال در این کارخانه بزرگ و دستور مؤکد رییس قوه قضاییه و پیگیری و نظارت مستمر مسئولان قضایی گیلان، اخیراً سهام این شرکت و اراضی و املاک کارخانه بالغ بر هشت و نیم هکتار در داخل شهر رشت به ارزش بالغ بر هزار میلیارد تومان اقاله و این اموال به بیت‌المال بازگردانده شده است.

شرکت الکتریک ایران-رشت به عنوان یکی از تولیدکننده‌های اصلی محصولات الکتریکی و دارای ۲ هزار نفر کارگر، سال ۸۲ به بخش خصوصی واگذار شده بود ولی خریداران به رغم توافق اولیه واحد تولیدی را تعطیل کرده و به فروش گذاشته بودند.

طی سفری که سید ابراهیم رییسی بهمن سال گذشته به استان گیلان داشت، پس از بازدید از کارخانه رشت الکتریک دستور رسیدگی فوری به وضعیت این کارخانه را صادر کرد که نهایتا این واگذاری با توافق طرفین فسخ شد.

اخبار مرتبط:
۵۵ پروژه داوطلبی هلال‌احمر اصفهان با مشارکت در دی‌ماه اجرا شد
۵۵ پروژه داوطلبی هلال‌احمر اصفهان با مشارکت در دی‌ماه اجرا شد

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان از اجرای ۵۵ پروژه داوطلبی در سطح استان طی دی‌ماه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با هدف حمایت از اقشار محروم و بیماران نیازمند انجام شد.

سرهنگ زارع: بیمه به رانندگان با گواهینامه ضبط‌شده خسارت نمی‌دهد
سرهنگ زارع: بیمه به رانندگان با گواهینامه ضبط‌شده خسارت نمی‌دهد

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: در تصادفات احتمالی افراد خاطی که گواهینامه آنان ضبط شده و حق رانندگی نداشتند، با توجه به استعلام بیمه‌ها از پلیس، هیچ گونه خسارتی پرداخت نخواهد شد.

۱۰۰۰ پروژه در دهه فجر امسال در اصفهان بهره‌برداری می‌شود
۱۰۰۰ پروژه در دهه فجر امسال در اصفهان بهره‌برداری می‌شود

استاندار اصفهان با تأکید بر تداوم توسعه متوازن، از افتتاح یک هزار پروژه‌ عمرانی و آغاز طرح‌های جدید در سراسر استان همزمان با ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است