کد خبر : 163418
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۳ - 17:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۲ صبح تمدید می‌شود

رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۲ صبح تمدید می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  جمال عرف روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به به وزارت کشور اجازه داده تا با هماهنگی شورای نگهبان به منظور جلوگیری از ازدحام در شعب، ساعت اخذ رأی را از ساعت ۷ صبح روز ۲۸ خرداد آغاز و در صورت لزوم در شعبه‌های شلوغ تا ساعت ۲ صبح روز بعد تمدید کند و این کار تنها با تشخیص وزیر کشور انجام می‌شود.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به این پرسش ایرنا درخصوص تمدید زمان رای گیری تا ساعت ۲ بامداد روز ۲۹ خرداد گفت: در مناطق جنوبی مانند خوزستان، بوشهر و هرمزگان مردم پس از خنکی هوا به پای صندوق‌های رای می‌روند و معمولا از ساعت ۱۸ عصر به بعد از منزل بیرون می‌روند لذ ا از تمدید ساعت رای‌گیری در شب استفاده شد و این موضوع قرار نیست در  سراسر کشور اجرایی شود.

وی با بیان اینکه تمدید زمان رای‌گیری تا ساعت ۲ بامداد قرار نیست در سراسر کشور احرایی شود، ادامه داد: هر کدام از استانداران و فرمانداران که به دنبال تمدید هستند موضوع را به وزارت کشور اعلام می‌کنند و وزیر تشخیص می‌دهد که در آن استان و شهرستان می‌توان ساعت را تمدید کرد.

رییس ستاد انتخابات کشور درباره زمان اعلام تایید صلاحیت‌های داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ شورای نگهبان گفت که فردا اسامی احراز شده را اعلام می‌کند و اگر فردا اسامی اعلام شود وزارت کشور دو روز فرصت دارد اسامی را آگهی کند. وزارت کشور در اولین فرصت نسبت به آگهی اسامی احراز صلاحیت شده‌ها اقدام می‌کند.

عرف همچنین گفت: تعداد شعبه ها از ۶۲ هزار به ۷۲ هزار شعبه افزایش یافت و  ازهمه فرمانداری‌ها خواسته شده حداکثر شعب مورد نیاز را اعلام کنند. مبنا شعب بالای هزار رای بود و در کنار اینها، شعبه جدید ثابت و سیار هم قرار می‌دهیم.

به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه نخستین میان دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی، دومین میان‌دوره‌ای مجلس پنجم خبرگان رهبری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد امسال برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
رونمایی نخستین بارکدخوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان در اصفهان
رونمایی نخستین بارکدخوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان در اصفهان

نخستین بارکد خوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان هم‌زمان با هفته گردشگری و هفته گرامیداشت ناشنوایان با حضور مسئولان کشوری و استانی در کاخ موزه چهلستون رونمایی شد.

مدیرکل بهزیستی استان: اصفهان ۱۵ هزار ناشنوا دارد
مدیرکل بهزیستی استان: اصفهان ۱۵ هزار ناشنوا دارد

مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: حدود ۱۵ هزار ناشنوا و ۱۰ هزار نفر با مشکلات گفتاری در این استان زندگی می‌کنند و برای توانمندسازی نیاز به حمایت دارند.

استاندار اصفهان: اشتغال ناشنوایان با سهمیه و مشوق تقویت می‌شود
استاندار اصفهان: اشتغال ناشنوایان با سهمیه و مشوق تقویت می‌شود

استاندار اصفهان بر لزوم اعمال سهمیه استخدامی در دستگاه‌های دولتی، ارائه مشوق‌های مالیاتی به بخش خصوصی و تقویت آموزش زبان اشاره برای اشتغال پایدار ناشنوایان تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است