کد خبر : 163418
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۳ - 17:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۲ صبح تمدید می‌شود

رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۲ صبح تمدید می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  جمال عرف روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به به وزارت کشور اجازه داده تا با هماهنگی شورای نگهبان به منظور جلوگیری از ازدحام در شعب، ساعت اخذ رأی را از ساعت ۷ صبح روز ۲۸ خرداد آغاز و در صورت لزوم در شعبه‌های شلوغ تا ساعت ۲ صبح روز بعد تمدید کند و این کار تنها با تشخیص وزیر کشور انجام می‌شود.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به این پرسش ایرنا درخصوص تمدید زمان رای گیری تا ساعت ۲ بامداد روز ۲۹ خرداد گفت: در مناطق جنوبی مانند خوزستان، بوشهر و هرمزگان مردم پس از خنکی هوا به پای صندوق‌های رای می‌روند و معمولا از ساعت ۱۸ عصر به بعد از منزل بیرون می‌روند لذ ا از تمدید ساعت رای‌گیری در شب استفاده شد و این موضوع قرار نیست در  سراسر کشور اجرایی شود.

وی با بیان اینکه تمدید زمان رای‌گیری تا ساعت ۲ بامداد قرار نیست در سراسر کشور احرایی شود، ادامه داد: هر کدام از استانداران و فرمانداران که به دنبال تمدید هستند موضوع را به وزارت کشور اعلام می‌کنند و وزیر تشخیص می‌دهد که در آن استان و شهرستان می‌توان ساعت را تمدید کرد.

رییس ستاد انتخابات کشور درباره زمان اعلام تایید صلاحیت‌های داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ شورای نگهبان گفت که فردا اسامی احراز شده را اعلام می‌کند و اگر فردا اسامی اعلام شود وزارت کشور دو روز فرصت دارد اسامی را آگهی کند. وزارت کشور در اولین فرصت نسبت به آگهی اسامی احراز صلاحیت شده‌ها اقدام می‌کند.

عرف همچنین گفت: تعداد شعبه ها از ۶۲ هزار به ۷۲ هزار شعبه افزایش یافت و  ازهمه فرمانداری‌ها خواسته شده حداکثر شعب مورد نیاز را اعلام کنند. مبنا شعب بالای هزار رای بود و در کنار اینها، شعبه جدید ثابت و سیار هم قرار می‌دهیم.

به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه نخستین میان دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی، دومین میان‌دوره‌ای مجلس پنجم خبرگان رهبری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد امسال برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است