کد خبر : 163188
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۱ - 09:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شورای وحدت برای تبلیغ «رئیسی» بسیج شد

شورای وحدت برای تبلیغ «رئیسی» بسیج شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛   منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت تصمیمات مهم جلسه هیئت عالی این شورا را تشریح کرد؛ وی با اشاره به تدوین چارت سازمانی فعالیت ستادهای انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور و لزوم تشکیل سریع این ستادها برای حمایت از نامزدی ابراهیم رئیسی گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در شورای وحدت، دفاتر شورای وحدت در استان‌های کشور ماموریت یافتند تا نسبت به انتخاب فردی شایسته و توانمند از چهره‌های ملی و استانی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی شورای وحدت در آن استان اقدام نمایند. مسئول هیئت اجرایی مرکز استان نیز به عنوان نایب رئیس ستاد انتخاباتی تعیین می‌شود تا ظرفیت کمیته‌های اقشاری و موضوعی را در ستادها به کار گیرد.

وی همچنین افزود: علاوه بر مراکز استان‌ها، در تمام شهرستان‌ها، شهرها و بخش‌های استان نیز مسئولین هیئت‌های اجرایی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی تعیین می‌شوند و در صورت تصویب هیئت اجرایی انتخاب فرد دیگری به عنوان رئیس ستاد بلامانع است.

سخنگوی شورای وحدت در بخش دیگری از سخنان خود به شکل‌گیری ستادهای مردمی در کنار ستادهای رسمی شورای وحدت در سراسر کشور اشاره نمود و افزود: پیشنهاد علاقمندان تشکیل ستادهای مردمی در ستاد مرکزی انتخابات شورای وحدت بررسی و احکام آنان صادر خواهد شد. حکم رئیس ستاد استانی توسط رئیس ستاد انتخاباتی کشور در شورای وحدت صادر می شود حکم رئیس ستاد در شهرها و بخش‌های تابعه استان، توسط رئیس ستاد انتخابات استان صادر می‌شود.

متکی شکل‌گیری ستادهای روستایی را با مسئولیت نمایندگان و رابطین در روستاها را اعلام داشت و اضافه نمود: احکام آنان توسط رئیس ستاد شهرستان صادر می‌شود.

وی در پایان ضمن اشاره به این مسئله که فعالیت‌های انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور با مسئولین ذیربط منصوب جناب آقای رئیسی هماهنگ خواهد بود، افزود: شورای وحدت تمام ظرفیت خود در سراسر کشور را برای حمایت یکپارچه از حجت الاسلام آقای رئیسی بسیج نموده است.

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است