کد خبر : 163167
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۳۱ - 15:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ناگفته‌هایی از دیدار رئیسی و تتلو

ناگفته‌هایی از دیدار رئیسی و تتلو

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این گفتگو آمده است؛

*آقای رئیسی در آن مقطع سال ۹۶ خیلی دیر وارد انتخابات شد و ابتدا درصد رای ایشان خیلی پایین بود و برادرم آقای قالیباف در آن مقطع بالاتر بود اما هرچه جلوتر رفتیم رای آقای رئیسی شتاب فزاینده ای گرفت.

*من صددرصد مخالف ملاقات بودم. من به عنوان علی نیکزاد و رئیس ستاد شناختم از تتلو در حد ابتدایی بود ما ضمن احترام به همه انسان ها بنا نداشتیم که این ملاقات صورت بگیرد . با شخص حاج آقا هم صحبت کرده بودم اما برخلاف میل حاج آقا ،این اتفاق افتاد اما این که چه دستی این کار را کرد موضوعی است که بعدا باید گفت . چون من در آن سفر نبودم یک جور چیده بودند که مطلبی از دلش بیرون بیاید.

*هزینه های آقای رئیسی مشخص بود و دوستانی که طرفدار نظام و انقلاب بودند کمک می کردند. یکی آب ستاد را تقبل می کرد یکی غذا یا ساختمان و … خیلی ها در فضای مجازی و پوستر کمک می کردند . ما نسبت به ستادهای دیگر واقعا خرجی نداشتیم. ستاد رئیسی با حداقل ها اداره می شد . ما به رئیس ستادهای خود مبلغ ناچیزی در استان ها می دادیم و غیر از آن فقط پوستر می دادیم والسلام . بقیه را خودشان تهیه می کردند مثلا من به استان ها باور بفرمایید ۳۰تا۵۰میلیون تومان پول دادم . حتی به همه می گفتم از کسانی پول نگیرید که فردا مدیون آن ها بشویم و برای همین از همه پول نمی گرفتیم . اگر این را دقت نمی کردیم الان که ۴سال گذشته حتما در فضای مجازی حرفی گفته می شد من بسیار به این موضوع حساس بودم و شخصا نظارت می کردم و یک نفر گذاشته بودم که چک می کرد . کسانی که به ما کمک کردند بعدا به اندازه انگشتان دست بابت کمک به ستاد آقای رئیسی به من مراجعه نکردند .

اخبار مرتبط:
رئیس شورای شهر: رشد جمعیت تهران کمتر از متوسط کشور است
رئیس شورای شهر: رشد جمعیت تهران کمتر از متوسط کشور است

چمران اعلام کرد رشد جمعیت تهران کمتر از متوسط کشور است و گسترش جغرافیایی نداشته، اما شهرهای حاشیه‌ای با رشد شدید جمعیت مواجه‌اند. او همچنین بر لزوم تبلیغات واقعی، ثبات مدیریتی و حفظ حریم تهران تأکید کرد.

هزینه سفر‌های استانی سعید جلیلی از کجا تامین می‌شود؟
هزینه سفر‌های استانی سعید جلیلی از کجا تامین می‌شود؟

مساله منبع تامین هزینه‌های سفر‌های استانی سعید جلیلی و بودجه دولت سایه او دوباره در فضای مجازی مورد سوال و ابهام کاربران قرار گرفته است. سوالی که مدت‌های زیادی است مطرح شده، اما پاسخی درباره آن داده نمی‌شود.

آلودگی هوا و آمار پنهان سقط جنین و مرده‌زایی در ایران / ۷۷ درصد سقط‌ها خودبه‌خودی است
آلودگی هوا و آمار پنهان سقط جنین و مرده‌زایی در ایران / ۷۷ درصد سقط‌ها خودبه‌خودی است

رویداد۲۴ به آمار تازه و منتشرنشده وزارت بهداشت درباره سقط جنین و مرده‌زایی در کشور دست یافته است؛ آماری که نشان می‌دهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷۷ درصد سقط‌های ثبت‌شده، خودبه‌خودی بوده و هزاران مورد مرده‌زایی نیز به ثبت رسیده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است