کد خبر : 163121
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۳۰ - 20:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فیروزآبادی: فروشندگان vpn مالکان بخش خصوصی هستند نه نظامی

فیروزآبادی: فروشندگان vpn مالکان بخش خصوصی هستند نه نظامی

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در گفتگویی با خبرفوری به بیان نکاتی درباره vpn، پرداخت که در ادامه آن را می خوانید.

آقای آذری جهرمی در مجلس، درباره مافیای vpn، صحبت کردند، چنین چیزی در کشور داریم و این افراد چه کسانی هستند؟

من مفسر نظرات آقای جهرمی نیستم و از ایشان باید سوال کنید. هر کسب و کاری در کشور ما از عنوان سلطان به کار می برد و شاید برای vpn هم به کار رود. vpn فروشان در کشور مشخص هستند و حدود ۱۳ تا vpn فروش اصلی داریم. شاید در ذهن آقای جهرمی این باشد که با آنان برخورد نمی شود.

چرا برخورد نمی شود؟

به این علت که در قانون صراحت نداریم که vpn فروشی، غیر مجاز است و طبق قانون اساسی، ما حق هیچ کسب و کاری را نمی توانیم از مردم سلب کنیم. به همین دلیل در مجالس دهم و یازدهم درباره دسترسی غیرمجاز به vpnها بحث شد اما به نتیجه نرسید که vpn مجاز یا غیرمجاز در کشور داشته باشیم. برهمین اساس نهادهای قضایی و نهادهای امنیتی مجوز قانونی برای برخورد با vpn فروشان ندارند.

این قدرت مافیا نیست؟ حکمرانی که در کشور وجود دارد تصمیم گرفته است تا یکی از این پلتفرم ها در دسترس عموم نباشد. یک نفر امکانی را به مردم می دهد که این دستور را دور بزنند و یک خلافی را مرتکب شوند. 

مافیا آرمانگرا و سیاسی نیست. مافیا به دنبال پول بوده و از روش های غیرانسانی استفاده می کند. من این لغت را به کار نمی برم. شاید آقای جهرمی در رابطه با vpn اطلاعاتی دارد و از ایشان بپرسید. احساس می کنم در رابطه با این که طرحی در مجلس درباره غیر مجاز بودن vpn تصویب شود؛ آنچه که مانع شده مافیا نیست. بیزینس و اقتصاد آن در حدی نیست که شبه‌ای در ذهن ایجاد کند.

فکر می کنم، بیشتر مباحث سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که دیدگاه های مختلفی در جمهوری اسلامی، در مجلس و … هستند؛ در مجموع به اجماع نرسیده اند. پیاده سازی همچین طرحی، کار سختی بوده و به اجماع نیاز دارد و به علت آنکه در کشور اجماعی درباره آن صورت نگرفته؛ پیاده سازی هم نشده است.

من موافق مطرح کردن لغت مافیای vpn فروشی مطرح نیستم. قطعا vpn فروش ها تلاش خود را می کنند اما تاثیری در تصمیمات مهم ندارند.

به دستگاه دولتی، نظامی یا امنیتی وابسته هستند؟

خیر، به هیچ وجه.

آقای احمدی نژاد گفتند کسانی که فیلتر می کنند، خودشان فیلترشکن میفروشند. 

خیر، به هیچ وجه. نمی دانم، تاجایی که بررسی کردیم دستگاه های حکومتی نیستند. کسانی که اطلاعات دارند به ما بگویند؛ حتما استفاده می کنیم. مرکز ما از اوضاع کشور بی اطلاع نیست. تاجایی که اطلاع داریم، مالکان بخش خصوصی هستند.

اخبار مرتبط:
امضای تفاهم‌نامه برای بهسازی کوره‌های آجرپزی اصفهان
امضای تفاهم‌نامه برای بهسازی کوره‌های آجرپزی اصفهان

درحاشیه برگزاری نخستین اکسپوی بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اصفهان (ایزینکس) تفاهم‌نامه همکاری پنج جانبه برای بهسازی کوره‌های آجرپزی استان اصفهان با سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریالی (دو همتی) فولاد کاوه به عنوان گامی مهم در کاهش مصرف گاز و آلودگی با محوریت استانداری اصفهان منعقد شد.

تست درصد استفاده از مغز رایگان : از افسانه تا واقعیت
تست درصد استفاده از مغز رایگان : از افسانه تا واقعیت

اگر در خصوص رشد ذهنی فرزندتان پرسش‌هایی دارید و به دنبال پاسخ سوالات روانشناسی کودک و مشاوره هستید، ابتدا باید بدانید که تست درصد استفاده از مغز یک افسانه غیرعلمی و بی‌اساس است. برای ارزیابی واقعی و دقیق عملکرد مغز در هر سنی، راهکار صحیح مراجعه به متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) است تا در صورت لزوم، از روش‌های معتبر علمی مانند تصویربرداری‌های تخصصی یا ارزیابی‌های عصب-روانشناختی برای تشخیص هرگونه مشکل احتمالی استفاده شود.

اجرای بیش از سه هزار برنامه در هفته دفاع مقدس اصفهان
اجرای بیش از سه هزار برنامه در هفته دفاع مقدس اصفهان

معاون اجرایی سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) اصفهان گفت: استان اصفهان همزمان با هفته دفاع مقدس، میزبان بیش از سه هزار برنامه متنوع فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی مردم محور بخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است