کد خبر : 163088
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۳۰ - 09:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سخنگوی شورای نگهبان: مشارکت پایین مشروعیت انتخابات را بی‌اعتبار نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان: مشارکت پایین مشروعیت انتخابات را بی‌اعتبار نمی‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره موضوعات مختلفی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری گفتگو کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در بخش‌هایی از سخنان خود گفت: مشارکت احتمالی پایین در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ هیچ مشکل حقوقی ایجاد نخواهد کرد و اعتبار و مشروعیت آن همچنان پابرجاست.

وی ادامه داد:«مردم و انتظارات اجتماعی و سیاسی همیشه تمایل دارند که میزان مشارکت بالا باشد. با این همه، از منظر حقوقی و قانونی مشارکت پایین برای اعتبار و مشروعیت انتخابات هیچ مشکل حقوقی ایجاد نمی‌کند… حضور نامزدهای با گرایش‌های مختلف احتمالا می‌تواند میزان مشارکت را افزایش دهد».

سخنگوی شورای نگهبان گفت سخنان تند نامزدها روی تصمیم‌گیری شورای نگهبان تاثیری نخواهد داشت. او ادامه داد : «شورای نگهبان هیچگاه صلاحیت نامزدها را بر اساس انتقاد و یا اعتراض و به خصوص انتقادهای لفظی بررسی نمی‌کند».

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است