کد خبر : 163052
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ - 15:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۳۳ فوتی جدید کرونا در کشور

۲۳۳ فوتی جدید کرونا در کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون دو میلیون و ۲۹۶ هزار و ۳۰۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۴۲۵ هزار و ۲۱۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به دو میلیون و ۷۲۱ هزار و ۵۱۲ رسید.

از دیروز تا امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۷۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۶۰۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۷۹۲ هزار و ۲۰۴ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۷ هزار و ۷۶۵ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۲۷۲ هزار و ۷۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

پنج هزار و ۱۵۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۸ میلیون و ۴۱۸ هزار و ۹۸۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۸۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

اخبار مرتبط:
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: تعداد مصدومان تصادف مینی بوس و پژو ۲۰۶ در محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید.

معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است
معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: سومین نمایشگاه فن‌نما که هم‌زمان با بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام برگزار می‌شود، امسال با محوریت «هوش مصنوعی» تلاش کرده است تا ضمن تقویت ارتباط میان عرضه و تقاضای فناوری، به سکویی برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای دولتی و سرمایه‌گذاران تبدیل شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرهای جهان از مفهوم «شهر هوشمند» به سوی «شهر کوانتومی» در حال گذار هستند و اگرچه اصفهان ظرفیت‌های انسانی و علمی بی‌نظیری دارد، اما باید با درک این تحول مفهومی، مسیر توسعه فناورانه خود را بازتعریف کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است