کد خبر : 162987
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ - 11:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر خارجه لبنان استعفا کرد

وزیر خارجه لبنان استعفا کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پی تنش‌های پیش آمده ناشی از انتقاد وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان از عربستان سعودی، وی امروز استعفانامه خود را تقدیم رئیس‌جمهور لبنان کرد.

وب‌سایت «النشره» گزارش داد، «شربل وهبه» وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان امروز (چهارشنبه) به دیدار «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور رفت و استعفانامه خود را تقدیم وی کرد.

وزیر امور خارجه دولت پیشبرد امور لبنان اخیرا در گفت‌و‌گو با شبکه «الحره» در بخش از سخنانش با کنایه به عربستان سعودی که به خود صفت «مملکه الخیر» می‌دهد، گفت:‌ «در مرحله دوم، داعشی‌ها آمدند و همان کشورهای اهل محبت، دوستی و برادری بودند که آن‌ها را آوردند. این کشورهای اهل محبت برای ما سازمان داعش آوردند و [بذر] آن‌ها را برای ما در دشت نینوی، الانبار و تدمر کاشتند».

وزارت خارجه عربستان سعودی دیروز (سه شنبه) سفیر دولت لبنان در ریاض را احضار کرد و مراتب اعتراض خود به سخنان  وزیر امور خارجه دولت پیشبرد امور لبنان را اعلام کرد.

پس از کنایه شربل وهبه، امارات، بحرین، کویت و مصر هم واکنش نشان دادند و این اظهارات را «اهانت‌آمیز» خواندند.

اخبار مرتبط:
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق زورگیر که با ورود به یک منزل و ضرب و شتم زنی سالمند 10میلیارد رسال سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند
آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند

رئیس سازمان آتش نشانی کاشان گفت: ۸۸ نفر در عملیات های مختلف آتش نشانی کاشان در آذرماه گذشته نجات یافتند.

تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد
تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: تمرین کامل طرح اضطراری فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و سنجش توان مدیریت بحران دستگاه‌های مسئول برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است