کد خبر : 162339
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۳ - 18:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تصمیم نهایی محسن هاشمی برای کاندیداتوری به بعد از مشورت با جهانگیری موکول شد

تصمیم نهایی محسن هاشمی برای کاندیداتوری به بعد از مشورت با جهانگیری موکول شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فواد صادقی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و از نزدیکان به محسن هاشمی، درباره حضور وی در عرصه انتخابات، با حضور در اتاق سیاست در ایران در کلاب هاوس گفت: درباره وضعیت اصلاح‌طلبان مشکل عمومی وجود دارد و در سازوکار جبهه اصلاحات تغییراتی صورت گرفت که کار را مشکل می‌کند.

وی افزود: در ابتدا مقرر بود هر فردی که ۱۰ شخصیت حقیقی یا حقوقی وی را پیشنهاد دادند، کاندیدای بالقوه باشد و در رای‌گیری اگر یک سوم آرا را به دست می‌‌آورد به عنوان کاندیدای مقدماتی در نظر گرفته می‌شد. پس از رای گیری فقط ۷ کاندیدای جبهه از ۱۴ نفر آرایشان بالای یک سوم بود و پیشنهاد شد هر ۱۴ نفر برنامه ارائه دهند و در زمان رای گیری، رای گیری به تعویق افتاد.

صادقی با بیان اینکه الان مشکلی که وجود دارد این است که رای گیری بعد از ثبت نام و قبل تایید صلاحیت‌ها باشد و در وسط مرحله ثبت‌نام وضعیت‌شان مشخص می‌شود، اظهار داشت: غیر از تاجزاده که امیدی به تایید صلاحیت ندارد، ۶ نفر دیگر در صورتی که دو سوم رای را کسب نکنند یا باید انصراف دهند یا مستقل به صحنه بیایند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: مشورت هایی شده که این مشکل حل شود و اعلام رای دو سوم به بعد تایید صلاحیت موکول شود و یا به نظرسنجی‌ها موکول شود. این مشکلی است که برای ۵ کاندیدا منهای تاجزاده که احتمالا ردصلاحیت می‌شود و ظریف که اعلام انصراف داده پیش می‌‌آید. احتمالا این ۵ نفر در روز شنبه تصمیم می‌گیرند که می‌‌‌آیند یا خیر.

وی افزود: هاشمی هم یکی از این ۵ نفر است که وضعیت‌شان باید بررسی شود و احتمالاً روز شنبه به جمع بندی می‌رسند و مشورت هایی با جهانگیری و برخی اصلاح طلبان داشته و تا روز شنبه نظرشان را اعلام می‌کنند.

اخبار مرتبط:
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به فعالیت ۲ سامانه ناپایدار طی هفته جاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد
اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد

شهردار اصفهان گفت: گزارش اقدامات شهرداری در این حوزه به دلیل جامعیت و اثربخشی، به محور اصلی نشست این شورای فرهنگ عمومی در سطح ملی تبدیل شد.

نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است
نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ ترافیکی شهر گفت: این پروژه ها در اولویت برنامه‌ریزی شهری باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است