کد خبر : 162312
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۳ - 12:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت بهداشت: هیچ واکسنی گم نشده است

وزارت بهداشت: هیچ واکسنی گم نشده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیانوش جهانپور روز پنجشنبه در توییتر نوشت: تاکنون سه میلیون و ۱۹۵ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن کرونا وارد و تحویل وزارت بهداشت شده و در زنجیره توزیع قرار گرفته است.

وی در ادامه نوشت: هیچ واکسنی گم نشده و نخواهد شد، اطلاعات واکسن های کرونا مستمرا قابل رصد است، آنچه ظاهرا خارج از نظام سلامت مدت هاست گم شده، صداقت برخی سیاسیون و حرف مستند و با حساب و کتاب است.

بر اساس آخرین اعلام رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۲۷۹ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۳۱۹ هزار و ۷۹۳ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۹۴۳ هزار و ۷۲ دوز رسید.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است