کد خبر : 160804
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۹ - 19:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هیات رئیسه فدراسیون می‌تواند عزیزی خادم را عزل کند

هیات رئیسه فدراسیون می‌تواند عزیزی خادم را عزل کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امیر واعظ آشتیانی درباره ابهامات متعدد پیرامون قعالیت شهاب الدین عزیزی خادم گفت: خادم پیش از هرچیز  باید در رابطه با عملکردش در هیئت رئیسه فدراسیون پاسخ بدهد. در حقیقت هیئت رئیسه همان هیئت مدیره فدراسیون است که از اختیارات بالایی برخوردار است و اگر احیاناً عملکرد رئیس فدراسیون بر اساس خواسته‌های مجمع یا مدیریت آن نباشد هیئت رئیسه می تواند با ارجاع موارد مذکور به مجمع این فرد را از سمتش عزل کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر در هیئت رئیسه فدراسیون افراد فوتبالی و ورزشی حضور دارند و باید از آنها پرسید که اگر اتفاقاتی که درباره‌اش صحبت‌هایی مطرح شده رخ داده، چه پاسخی در این باره دارند؟ چون اینکه اگر احیاناً سوء استفاده‌ای از منابع مالی یا موقعیت ریاست فدراسیون صورت گرفته بازرس قانونی فدراسیون باید به این مسائل رسیدگی کرده و موارد را تک به تک مورد بازبینی قرار دهد.

مدیرعامل اسبق استقلال درباره نقش نظارتی وزارت ورزش و جوانان گفت: وزارت ورزش که نقش نظارتی در این زمینه دارد باید نظارت خودش را نسبت به فدراسیون فوتبال و رئیس آن داشته باشد. از این رو عملکرد رئیس باید زیر ذره‌بین هیئت‌رئیسه قرار بگیرد. در واقع هر اتفاقی در فدراسیون فوتبال باید تحت نظارت اعضای این هیئت رییسه باشد.

واعظ درباره مباحث منتشره پیرامون دو شغله بودن عزیزی خادم گفت: موضوع دو شغله بودن از موضوعات قانونی در کشور ماست که باید مورد بررسی قرار بگیرد و اگر مسئولی مُرّ قانون را رعایت نکند، بدون تعارف باید با او برخورد شود. اینکه شخصی دو یا چند شغل داشته باشد و باز هم شغل جدید دولتی را اختیار کند به این معنی است که ما قانون را جدی نگرفته ایم و یا بهتر است بگوییم برخی یاد گرفته اند که قانون را در چنین شرایطی به سخره بگیرند و اگر کسی چنین جرأتی داشته باشد اهانت به قانون و قانونگذار کرده است.

واعظ آشتیانی خاطر نشان کرد: پیش از این گفتم اگر ریخت و پاش خاصی در فدراسیون وجود داشته باشد بازرس فدراسیون فوتبال حق قانونی دارد که به آن رسیدگی کند. خزانه‌دار فدراسیون باید پیگیر این مسائل باشد که آیا ریخت و پاشی بوده یا نه! در ضمن اگر هم انتقاداتی به شکل نابجا مطرح می شود حتی باید آنها را هم مد نظر قرار داد و بررسی کرد و دید که آیا برنامه های فدراسیون به شکل صحیح پیشرفته یا نه؟

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است