کد خبر : 160795
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۹ - 19:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خاطیان واکسیناسیون در شهرداری تهران عزل شدند

خاطیان واکسیناسیون در شهرداری تهران عزل شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران روز پنجشنبه اعلام کرد: پس از بررسی ها مشخص شد تاکنون تعداد محدودی واکسن برای تزریق به نیروهای خط مقدم مبارزه با کرونا اعم از پرسنل بهشت زهرا (س)، پاکبانان و پرسنل پسماند (که شامل نیروهای عملیاتی و اداری مرتبط با مشاغل پرخطر خدمات شهری میباشند اعم از زن و مرد) از طریق وزارت بهداشت تخصیص داده شده است که از این تعداد هیچ یک از مدیران شهرداری تا رده چهار مدیریتی تزریقی انجام نداده‌اند.

براساس این گزارش، همچنین پس از بررسی ها مشخص شد یک نفر از مسئولان نواحی به تزریق واکسن از سهمیه فوق الاشاره اقدام کرده است که امروز به همراه سه نفر از همکاران ذیربط در ناحیه از سمت های خود عزل شدند.

این در حالی است که در بررسی ها مشخص شد توزیع سهمیه فوق الاشاره در یکی از مناطق منطبق بر پروتکلهای مصوب نبوده است و لذا معاون و رییس خدمات شهری منطقه بدلیل اهمال در نظارت و عدم رعایت پروتکل ها عزل و به مراجع نظارتی معرفی شدند.

این گزارش می افزاید: برای پیشگیری از رخ دادن چنین تخلفاتی مقرر شد اسامی کلیه بهره‌مندان از واکسن در سایت شفاف شهرداری تهران بارگذاری شود و پروتکل سخت‌گیرانه تزریق با نظارت فنی شرکت شهر سالم و حراست کل شهرداری تهران اعمال شود.

در پایان این گزارش آمده است: ضمن تشکر از حساسیتهای رسانه‌ای به اطلاع می رساند پیگیری و نظارت بر فرآیندها و شناسایی افراد خاطی احتمالی همچنان ادامه دارد و در صورت اثبات اهمال یا تخلف مدیران در هر رتبه‌ای برخورد خواهد شد.

مجددا تاکید می شود اخبار منتشره در خصوص استفاده مدیران از واکسن صحت ندارد. شهروندان میتوانند از رسانه های مرجع و سایت شفاف اطلاع رسانی و گزارشات بعدی را پیگیری کنند.

شهردار تهران امروز در پی طرح ادعایی مبنی بر تخلف شهرداری منطقه ۶ پایتخت در واکسیناسیون پاکبانان توییت کرد: دستور دادم اسامی دریافت‌کنندگان واکسن در سایت شفاف بارگذاری شود.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است