کد خبر : 160666
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۸ - 22:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تکذیب فروش واکسن کرونا توسط هلال احمر

تکذیب فروش واکسن کرونا توسط هلال احمر

محمدحسن قوسیان مقدم روز چهارشنبه شنبه اعلان کرد: همانطور که ستاد ملی کرونا نیز از ابتدای توزیع واکسن کرونا اعلام کرده است این واکسن به صورت رایگان در اختیار هموطنان قرار خواهد گرفت.

این در حالی است که رئیس جمعیت هلال‌احمر از واکسیناسیون یک‌هزار امدادگر هلال احمر در مقابل ویروس منحوس کرونا خبر داد.

کریم همتی روز چهارشنبه در گفت وگویی تلویزیونی با اعلام این خبر افزود: واکسینه شدن کادر درمان، امدادگران و کارکنان جمعیت هلال احمر از چندی قبل در دستور کار بوده اما اولویت با کادر درمان است.

وی توضیح داد: تاکنون همه کادر درمان بیمارستان نورافشار به طور کامل و بخشی از کادر درمان معاونت درمان و مجتمع تهرانپارس واکسینه شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: برای واکسینه شدن یکهزار امدادگر مکاتبات انجام شده که این فرآیند هم به مرور در حال انجام است.

در همین حال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۴۳۴ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۷۰ هزار و ۹۶۶ نفر رسید. پنج هزار و ۳۳۸ بیمار بدحال نیز در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی (آی سی یو) بستری هستند.

اخبار مرتبط:
گزارش میدانی از باربران بازار تهران؛ بار سنگین بر دوش نوجوان ۱۶ساله و پیرمرد ۷۰ ساله
گزارش میدانی از باربران بازار تهران؛ بار سنگین بر دوش نوجوان ۱۶ساله و پیرمرد ۷۰ ساله

در قلب تپنده‌ی اقتصاد پایتخت، جایی که پول و کالا لحظه‌ای از حرکت نمی‌ایستند، «لشکری نامرئی» وجود دارد که بارِ سنگینِ تجارت سنتی را بر دوش می‌کشد؛ لشکری که سلاحش زورِ بازو و سهمش از سفره‌ی بازار، تنها فرسودگی زودرس است. گزارش پیش‌رو، روایت خبرنگار ایلنا از دالان‌های بازار تهران است؛ جایی که نوجوان ۱۶ ساله و پیرمرد ۷۰ ساله در یک نقطه به هم می‌رسند.

همه چیز درباره لایحه بودجه ۱۴۰۵ / آیا تورم سه رقمی خواهد شد؟
همه چیز درباره لایحه بودجه ۱۴۰۵ / آیا تورم سه رقمی خواهد شد؟

یک تحلیل‌گر اقتصادی معتقد است در شرایطی که رکود اقتصادی، انگیزه فعالیت‌ها را به شدت کاهش داده، افزایش ۶۳ درصدی مالیات‌ها می‌تواند بر میزان رکود بیافزاید. از نظر این تحلیل‌گر، بودجه پیشنهادی گرچه یک بودجه انقباضی است اما عمده فشار آن، به سفره عموم مردم وارد خواهد شد.

قدیری‌ابیانه: پای پشمالوی مردان که تحریک‌کننده نیست، پای ظریف زنان تحریک‌کننده است/ مردان چشمشان می‌بیند و دلشان می‌خواهد
قدیری‌ابیانه: پای پشمالوی مردان که تحریک‌کننده نیست، پای ظریف زنان تحریک‌کننده است/ مردان چشمشان می‌بیند و دلشان می‌خواهد

سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به لزوم رعایت حجاب در زنان گفت: پای پشمالوی مردان که تحریک‌کننده نیست، پای ظریف زنان تحریک‌کننده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است