کد خبر : 160641
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۸ - 14:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فایل صوتی ظریف را همه داشتند!/ کروبی گفت

فایل صوتی ظریف را همه داشتند!/ کروبی گفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدتقی کروبی، فرزند مهدی کروبی در اینستاگرام خود نوشت:

در دو روز گذشته صحبت‌های بسیاری پیرامون فایل گفتگوی وزیرخارجه کشورمان شنیده و خوانده‌ایم. در باره شکل و محتوی این فایل سخن بسیار است که باتوجّه به انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو به نظر می‌رسد مهمترین هدف از زمان درز عامدانه آن همین انتخابات است.

شب گذشته قصد داشتم در یکی از اتقا‌ق‌های کلاب هاوس نکاتی را پیرامون درز این فایل بگویم که به دلیل طولانی شدن آن برنامه و تقارن آن با برنامه دیگرم توفیق صحبت نشد.

من فایل این گفتگوی صریح را پنج روز پیش از طریق یکی از دوستان ساکن خارج از کشور دریافت و از محتوی آن مطلع شدم. با یک روز فاصله همین فایل را از دوست دیگری هم دریافت و متوجّه شدم این فایل همچون آب روان در حرکت است و در حال دست به دست شدن میان جمعی از فعّالان سیاسی.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است