کد خبر : 160416
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ - 13:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تحقیق و تفحص مجلس از انتشار فایل صوتی ظریف

تحقیق و تفحص مجلس از انتشار فایل صوتی ظریف

به گزارش سایت خبری مدارا؛  احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: از موضوع انتشار فایل صوتی مربوط به محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه تحقیق و تفحص می‌کنیم.

وی افزود: طرح تحقیق و تفحص مربوط به این موضوع به سرعت تدوین می شود و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: عوامل در اطلاعات محرمانه و سری کشور در این باره به قوه قضائیه معرفی خواهند شد.

اخبار مرتبط:
۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در اصفهان کشف شد
۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان از توقیف یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ حامل ۱۲ کیلو انواع مواد افیونی و دستگیری ۲ متهم در یکی از محورهای مواصلاتی استان خبرداد.

خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود
خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود

معاون استاندار اصفهان گفت:بهره‌گیری از ظرفیت‌های خالی صنایع و کارخانه‌ها، و توسعه فرهنگ «هم‌پیمایی» برای استفاده بهینه از خودروهای شخصی در اصفهان در دستور کار است.

مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد
مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از غیر حضوری شدن مدارس اصفهان و چند شهر اصفهان فردا یکشنبه ۷ دی ماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است