کد خبر : 160198
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۴ - 23:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«قهرمان» اصغر فرهادی در راه جشنواره کن

«قهرمان» اصغر فرهادی در راه جشنواره کن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جشنواره فیلم کن که سال گذشته به دلیل بحران کرونا سرانجام تصمیم به لغو برگزاری گرفت امسال با برنامه ریزی کامل، قصد دارد، این رویداد را حضوری برگزار کند و آن طور که به نظر می رسد در کن ۲۰۲۱ نیز جای سینماگران مولف، فیلمسازان زن و ستاره ها خالی نخواهد بود.

نشریه سینمایی ورایتی فهرستی از آثار احتمالی حاضر در جشنواره کن منتشر کرده که نام فیلم «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی نیز در این میان به چشم می خورد.

در این فیلم امیر جدیدی، محسن تنابنده، رعنا آزادی ور، فرشته صدرعرفایی، سارینا فرهادی و جمعی دیگر از بازیگران که اغلب  آنان چهره های جدید هستند مقابل دوربین فرهادی رفته اند و هایده صفی‌یاری نیز تدوین فیلم را بر عهده دارد.

کمپانی فرانسوی ممنتو پیکچرز، تهیه کنندگی و فروش فیلم «قهرمان» را بر عهده دارد و این فیلم را در فرانسه نیز اکران خواهد کرد.

فرهادی پس از ساخت فیلم «جدایی» که موفق به کسب جایزه خرس طلایی بهترین فیلم جشنواره برلین شد، همه آثارش شامل «گذشته»، «فروشنده» و «همه می دانند» را در جشنواره کن رونمایی کرده و به احتمال فراوان فیلم «قهرمان» نیز اولین نمایش جهانی خود را در هفتاد و چهارمین جشنواره کن تجربه خواهد کرد

طبق اعلام پیشین امسال فیل «آنت» ساخته فیلمساز فرانسوی «لئو کاراکس» فیلم افتتاحیه جشنواره کن و از آثار بخش رقابتی خواهد بود و دو فیلم «عزام فرانسوی» ساخته «وس اندرسون» و کمدی اسپانیایی زبان «مسابقه رسمی»به کارگردانی «ماریانو کوهن» و «گاستون دوپرات» با بازی «آنتونیو باندراس» و «پنه لوپه کروز» به احتمال بسیار زیاد در بخش رقابتی اصلی کن حاضر خواهند بود.

«سه طبقه» از «نانی مورتی»، «سرماخوردگی پتروف» به کارگردانی «کیریل سربرنیکوف»، «بندتا» از «پل ورهوفن» «مموریا» ساخته «آپیچاتپونگ ویراستاکول»، «مثلث اندوه» ساخته «روبن اوستلوند»، «پاریس، ناحیه ۱۳» به کارکردانی «ژاک اودیار» کاررگردان فرانسوی، «تینان» ساخته «جولیا دوکورنو» کارگردان زن فرانسوی، «آتش» از «کلر دنی»، «جزیره برگمان» ساخته «میا هانسن-لاو» «در طول زندگی اش» ساخته «امانوئل برکو»، انیمیشن «آن فرانک کجاست» به کارگردانی «آری فولمن»، «بدترین آدم دنیا» از «یواخیم تریه»، «در یک نیمه روشن صبح« ساخته «برونو دومون» و «همه چیز خوب پیش رفت» به کارگردانی «فرانسوا اوزون» از آثار دیگر کارگردانان سرشناسی هستند که شانس زیادی برای حضور در کن ۲۰۲۱ دارند و در حال ارائه به هیات انتخاب جشنواره هستند.

فهرست فیلم های حاضر در جشنواره کن، پنج شنبه ۲۷ می (۶ تیر) در جریان یک نشست رسانه ای در پاریس اعلام می شود و هفتاد و چهارمین دوره جشنواره کن نیز از ۶ تا ۱۷ جولای (۱۵ تا ۲۶ تیر) و با حضور «اسپایک لی» کارگردان آمریکایی به عنوان رئیس هیات داوران بخش رقابتی برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط:
آیت‌الله مسعودی‌خمینی: به دلیل جاسوسی دشمن مقامات حتی در جلسات دو نفره حرف نزنند، بنویسند
آیت‌الله مسعودی‌خمینی: به دلیل جاسوسی دشمن مقامات حتی در جلسات دو نفره حرف نزنند، بنویسند

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به جاسوسی اسرائیل گفت: در جریان واقعه‌ای که رخ داد و به شهادت و کشته‌شدن رؤسای ما منجر شد، باید اکنون آقایان بنشینند و بررسی کنند که چرا این‌گونه شد که در آنِ واحد و در یک شب، همه را در هر کجا که هستند، هدف قرار می‌دهند. چه کسی این اطلاعات را داده است؟ چه اتفاقی افتاده که این‌چنین شده است؟

وزارت راه: لغو پرواز‌های فرودگاه امام و مهرآباد، تا ساعت ۱۴ فردا تمدید شد
وزارت راه: لغو پرواز‌های فرودگاه امام و مهرآباد، تا ساعت ۱۴ فردا تمدید شد

براساس اعلام وزارت راه، آسمان مرکز و نیمه غربی کشور به روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد و لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه) تمدید شد.

آلمان: تصمیم ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «پیام فاجعه‌باری» ارسال می‌کند
آلمان: تصمیم ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «پیام فاجعه‌باری» ارسال می‌کند

«مارتین گیس» سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان امروز چهارشنبه گفت که تصمیم ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «پیام فاجعه‌باری» ارسال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است