کد خبر : 159268
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۶ - 00:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن رضایی: کشور آلودگی امنیتی دارد/اسناد سری هسته‌ای را سرقت کردند/ ۳۰ سال است پاکسازی امنیتی در کشور انجام نشده است

محسن رضایی: کشور آلودگی امنیتی دارد/اسناد سری هسته‌ای را سرقت کردند/ ۳۰ سال است پاکسازی امنیتی در کشور انجام نشده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «در مورد حادثه نطنز توئیتی از سوی شما منتشر شد که در آن بر ضرورت سالم سازی امنیتی تاکید شده بود، هشدارهایی هم در مورد جاسوس های اقتصادی دادید، توضیحی در این زمینه می‌فرمائید که هشدارهایی که دادید به معنای خطر است یا تحلیل شما است؟» اظهار داشت: کشور به طور گسترده یک آلودگی امنیتی پیدا کرده است و نمونه آن این است که کمتر از یک سال، سه رویداد امنیتی اتفاق افتاده است؛ دو انفجار و یک ترور.

رضایی افزود: قبل از این، از اسناد به کلی سری هسته‌ای ما سرقت شده است و قبل از آن چند ریز پرنده مشکوک آمدند و کارهایی انجام دادند. پس معلوم است آلودگی امنیتی پیدا کرده‌ایم و سالم‌سازی امنیتی باید یکی از برنامه‌های مهم دولت آینده باشد که آن را در تمام رده‌ها، وزارتخانه‌ها و جاهای حساس انجام دهد و این موارد مشکوکی که وجود دارد و منابع نفوذی احتمالی را پاکسازی کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: معمولا در دنیا هم چنین قاعده‌ای وجود دارد که هر ۱۰ سال، ۲۰ سال کل سیستم را پاکسازی امنیتی می‌کنند و نوعی سالم‌سازی امنیتی را به وجود می‌آورند. ما مدت‌ها است که این کار را نکرده‌ایم و شاید ۳۰ سال گذشته است و این سالم‌سازی امنیتی به وجود نیامده است.

رضایی در پاسخ به این سوال که «این موارد در این هشت سال تشدید شده یا از قبل بوده است؟» گفت: از ۱۰ سال پیش تاکنون این موارد تشدید شده است.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه «حادثه نطنز را چه اندازه با مذاکرات رفع تحریم در وین مرتبط می‌دانید؟» خاطرنشان کرد: حادثه نطنز حادثه بسیار بدی بود؛ زیرا همزمان با اقدامات افتخارآمیز هسته‌ای ما صورت گرفت و لذا از نظر حیثیتی رخداد بدی بود. فکر می‌کنم بعد از اینکه ایران در مذاکرات هسته‌ای مقاومت کرد اینها این کار را انجام دادند تا بلکه مقاومت ما را در دیپلماسی بشکنند. بنابراین می‌تواند بی‌ارتباط نباشد.

اخبار مرتبط:
عزم فولاد مبارکه برای توسعه هزار مگاوات انرژی خورشیدی در اصفهان
عزم فولاد مبارکه برای توسعه هزار مگاوات انرژی خورشیدی در اصفهان

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در آیین افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی سمیرم، این پروژه را نماد هم‌افزایی صنعت و توسعه منطقه‌ای دانست و اظهار کرد: بهره‌برداری از طرح‌های زیرساختی در شهرستان‌های کمتر برخوردار، از اولویت‌های مدیریت استان است.

اژه‌ای: قوه قضاییه را به شفافیت و کارآمدی بیشتر نزدیک تر می‌کنیم
اژه‌ای: قوه قضاییه را به شفافیت و کارآمدی بیشتر نزدیک تر می‌کنیم

رئیس قوه قضاییه در دیدار با نخبگان استان اصفهان، بر لزوم حمایت از بخش خصوصی، شفاف‌سازی فرآیندها و هم‌افزایی نهادی برای حل مسائل مزمن کشور تأکید کرد.

نیروگاه سمیرم؛ الگوی موفق سرمایه‌گذاری مردمی
نیروگاه سمیرم؛ الگوی موفق سرمایه‌گذاری مردمی

مدیرعامل شرکت نام‌آوران مهر صنعت فولاد، در آیین افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی سمیرم، این پروژه را نماد موفقیت تجمیع سرمایه‌های خرد کارکنان فولاد مبارکه و تجربه‌ای شاخص در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است