کد خبر : 159209
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - 12:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس بنیاد شهید: ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند

رئیس بنیاد شهید: ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید صبح امروز (چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس هماهنگی بسیار خوبی که با وزارت علوم و سازمان سنجش و سازمان اداری استخدامی کشور انجام شد، فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد، یک هفته فرصت دارند که فرم‌ها را برای آزمون استخدامی دولت پر کنند. این آزمون بعد از ماه رمضان برگزار می‌شود.

اوحدی با بیان اینکه براساس احکام برنامه ششم، همه فرزندان شهدا و جانبازارن ۷۰ درصد باید استخدام دولت شوند، گفت: بنا بر دستور ویژه رئیس‌جمهور، ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند.

وی ادامه داد: آزمون استخدامی برای فرزندان شهدا یک آزمون عمومی است و ما سعی کردیم که ساده‌ترین روش را برای آزمون انتخاب کنیم. هرکدام از فرزندان شهدا می‌توانند سه موقعیت شغلی را انتخاب کنند.

اخبار مرتبط:
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۲۶۱ عملیات آتش‌سوزی و امداد و نجات در سطح شهر طی یک هفته گذشته خبر داد.

نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است
نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است

رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر لزوم طی‌شدن مراحل قانونی تصویب طرح جامع شهر،گفت: پس از گذشت ۳۸ سال نهایی‌شدن این طرح مطالبه مدیریت شهری است و بی‌توجهی به نقش شورا تبعات حقوقی دارد.

پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود
پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان با اجرای نخستین طرح «پلاک گواهی انطباق انرژی ساختمان» در کشور، گام مهمی در مسیر ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش مصرف سوخت و تحقق الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است