کد خبر : 159085
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۴ - 15:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۹۱ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند

۲۹۱ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۴ هزار و ۷۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳ هزار و ۱۳۲ نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۱۱۸ هزار و ۲۱۲ نفر رسید.

لاری  ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۵ هزار و ۵۵ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۷۲۹ هزار و  ۲۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

وی همچنین گفت: چهار هزار و ۴۸۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

لاری ادامه داد: تا کنون ۱۳ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

به گفته وی، در حال حاضر ۲۹۵ شهرستان قرمز و ۹۹ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.

لاری گفت: همچنین ۴۵ شهرستان در وضعیت زرد و فقط ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار از ۱۳۵ هزار تومان هم گذشت
قیمت دلار از ۱۳۵ هزار تومان هم گذشت

قیمت دلار در بازار آزاد امروز با بازگشایی در سطح ۱۳۴ هزار و ۶۰۰ تومان، روند صعودی خود را ادامه داد و وارد کانال ۱۳۵ هزار تومان شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور درباره افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان: اگر ما حقوق کارمند را زیاد کنیم، تورم هم دو برابر شود که هنر نکردیم
معاون اجرایی رئیس جمهور درباره افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان: اگر ما حقوق کارمند را زیاد کنیم، تورم هم دو برابر شود که هنر نکردیم

قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور درباره افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان گفت: وقتی حقوق کارمند زیاد شود ولی تورم دوبرابر است، میزان حقوق کارمند زیاد شود شاهکار نیست. قرار باشد حقوق را زیاد کنیم ولی مواد خوراکی سه برابر یا چهار برابر شود کار مثبتی نیست.

رسانه‌های عبری: نتانیاهو منتظر چراغ سبز ترامپ برای حمله به لبنان است
رسانه‌های عبری: نتانیاهو منتظر چراغ سبز ترامپ برای حمله به لبنان است

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا چراغ سبزی برای آغاز عملیات گسترده‌ای علیه حزب‌الله را درخواست خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است