کد خبر : 158995
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۳ - 20:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قطر حادثه نطنز را به شدت محکوم کرد

قطر حادثه نطنز را به شدت محکوم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در بیانیه‌ای که در سایت وزارت خارجه قطر قرار گرفته آمده است: کشور قطر حمله به تاسیسات هسته ای نطنز را به شدت محکوم می کند و این اقدام را یک اقدام تخریبی خطرناک می داند که می‌تواند تنش در منطقه را افزایش و تاثیر منفی بر امنیت و ثبات منطقه بگذارد.

در این بیانیه همچنین آمده است که وزارت خارجه قطر از روند مذاکرات هسته‌ای ایران برای رسیدن به راه حل فراگیر و راضی کننده برای همه طرف‌ها حمایت می‌کند.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است