کد خبر : 158995
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۳ - 20:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قطر حادثه نطنز را به شدت محکوم کرد

قطر حادثه نطنز را به شدت محکوم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در بیانیه‌ای که در سایت وزارت خارجه قطر قرار گرفته آمده است: کشور قطر حمله به تاسیسات هسته ای نطنز را به شدت محکوم می کند و این اقدام را یک اقدام تخریبی خطرناک می داند که می‌تواند تنش در منطقه را افزایش و تاثیر منفی بر امنیت و ثبات منطقه بگذارد.

در این بیانیه همچنین آمده است که وزارت خارجه قطر از روند مذاکرات هسته‌ای ایران برای رسیدن به راه حل فراگیر و راضی کننده برای همه طرف‌ها حمایت می‌کند.

اخبار مرتبط:
اعزام ۲۰ تیم آتش‌نشانی برای کنترل حریق در فروشگاه بزرگ میلاد شاهین‌شهر
اعزام ۲۰ تیم آتش‌نشانی برای کنترل حریق در فروشگاه بزرگ میلاد شاهین‌شهر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حریق در فروشگاه بزرگ میلاد واقع در شاهین‌شهر با تلاش ۲۰ تیم آتش‌نشانی از شهرداری‌های شاهین‌شهر، اصفهان و شهرهای مجاور پس از ۴ ساعت کنترل شد.

طوفان گرد و خاک محور زابل ـ زاهدان را مسدود کرد
طوفان گرد و خاک محور زابل ـ زاهدان را مسدود کرد

براساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌ها محور زابل ـ زاهدان و بالعکس به علت وزش باد شدید همراه با گرد و غبار و کاهش شعاع دید از ساعت ۸ صبح امروز تا اطلاع ثانوی مسدود است.

تلاش علمی شهرداری اصفهان برای مهار فرونشست زمین
تلاش علمی شهرداری اصفهان برای مهار فرونشست زمین

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهرداری این کلان‌شهر با آغاز پروژه‌ای در فاز شناخت تلاش کرده است ابعاد مختلف فرونشست زمین را از منظر علمی مورد بررسی قرار دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است