کد خبر : 158963
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۳ - 19:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آسوشیتدپرس: حادثه نطنز برای جلوگیری از احیای برجام بود

آسوشیتدپرس: حادثه نطنز برای جلوگیری از احیای برجام بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آسوشیتدپرس حادثه نطنز را یک اقدام خرابکارانه توصیف کرد و نوشت: حمله روز یکشنبه به این تاسیسات هسته ای همزمان با مذاکرات درباره توافق هسته ای در وین، با هدف توقف در روند احیاء این توافق جهانی رخ داده است.

این روزنامه آمریکایی نوشت: برنامه هسته ای ایران در دهه گذشته، هدف تلاش های دیپلماتیک و حملات خرابکارانه قرار گرفته است که تازه ترین آنها حمله به تاسیسات زیرزمینی نطنز بود.

اسرائیل تحت ریاست بنیامین نتانیاهو وعده داده از احیای توافق هسته ای جلوگیری می کند و عمدتا مظنون اقدامات اخیر علیه ایران است. نطنز در اواخر دهه ۲۰۰۰میلادی مورد حملات سایبری مهمی قرار گرفت. حملات موسوم به استاکس باعث شد دستگاه های حساس از کنترل خارج شوند. کارشناسان و ایران این حمله را عمدتا کار آمریکا و اسرائیل می دانند.

این خبرگزاری آمریکایی در بخشی از گزارش خود آورده است: میزان آسیب به نطنز تاکنون نامعلوم بوده است. ایران هنوز تصاویری از این تاسیسات در تلویزیون دولتی این کشور نشان نداده است. معلوم نیست که هر گونه آسیبی قادر به رویت از هوا خواهد بود یا نه، زیرا دالان های محل استقرار سانتریفیوژها در زیر زمین قرار گرفته اند. ماهواره های ناسا نیز هنوز هیچ گونه نشانه انفجار در این تاسیسات را در روزهای شنبه و یکشنبه رصد نکرده اند.

آسوشیتدپرس افزود: تاثیرات بلندمدت برنامه هسته ای ایران در کل معلوم نیست. اگر این حمله فعالیت سانتریفیوژها در نطنز را متوقف کند آنها این فعالیت را در فردو انجام خواهند داد. علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز یکشنبه وعده داده فناوری هسته ای این کشور به پیشرفت خود ادامه خواهد داد.

آسوشیتدپرس نوشت: این عملیات خرابکارانه در مقطع زمانی حساسی رخ داده است. دولت حسن روحانی رئیس جمهوری ایران تلاش می کند دستاورد دیپلماتیک خود را از طریق مذاکرات وین حفظ کند.

اخبار مرتبط:
قطع گاز بخشی از اصفهان و شاهین‌شهر در روز یکشنبه
قطع گاز بخشی از اصفهان و شاهین‌شهر در روز یکشنبه

روابط‌عمومی شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد: جریان گاز برخی مناطق اصفهان و شاهین‌شهر روز یکشنبه ۳۰شهریورماه به دلیل انجام تعمیرات شبکه، موقتاً قطع خواهد شد.

آقاتهرانی: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود
آقاتهرانی: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود

رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری تاکید کرد: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود؛ چرا که اشخاص می‌آیند و می‌روند، اما جبهه باید باقی بماند. معیار ما باید اصول انقلاب و تبعیت از ولایت باشد، نه نام‌ها و چهره‌ها.

اکسیوس: قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران، از ۵ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردند
اکسیوس: قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران، از ۵ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردند

آکسیوس نوشت: قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران از ۲۷ سپتامبر (۵ مهر ۱۴۰۴ )بازخواهد گشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است