کد خبر : 158822
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ - 11:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر راه و شهرسازی: پروازها به ترکیه به دلیل تبادلات تجاری برقرار است

وزیر راه و شهرسازی: پروازها به ترکیه به دلیل تبادلات تجاری برقرار است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد اسلامی درباره محدودیت و ممنوعیت فعالیت تورهای مسافرتی به ترکیه، اظهارکرد: همه تورها موظف به عمل به مصوبات ستاد ملی کرونا هستند و این اقدام باید متوقف شود.

وی درعین حال گفت: پروازها به ترکیه به دلیل تبادلات تجاری برقرار است،‌ چون ترکیه نقطه اتصال به سایر کشورهای جهان است.

وزیر راه و شهرسازی درباره تمدید دو هفته‌ای محدودیت‌ها در سفر به عراق گفت: سفر به عراق به دلیل وضعیت قرمز استان خوزستان از قبل از عید ممنوع شده بود که این محدودیت‌ها با توجه به نشست سه شنبه گذشته قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دو هفته دیگر تمدید شد.

اسلامی با اشاره به اینکه ما ممنوعیت تردد به ۳۹ کشور را داریم و سفر به انگلیس همچنان ممنوع است، گفت: فعلا سفر به عراق و ترکیه در کشورهای همسایه ممنوع است و سفر به بقیه کشورهای همسایه هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

وی از تشدید کنترل در مبادی مرزی خبر داد و گفت: تستهای پی سی آر در مرزها گرفته می شود و هلال احمر هم اخیرا با مصوبه ستاد ملی وارد عمل شده و مقرر شده با توجه به آموزش‌هایی که به همین منظور دیده‌اند،  از افراد تست بگیرند تا مبتلایان به کرونا وارد کشور نشوند.

وزیر راه وشهرسازی در بخش دیگری از این گفت‌و گو درباره سفرهای نوروزی، اظهار کرد: امسال سفرهای نوروزی نسبت به شرایط عادی کشور مانند سال ۹۷، کاهش داشته‌ایم. در نوروز ۹۸ هم سفرها به دلیل وقوع سیل کم شد اما سفرها نسبت به نوروز ۹۸، ۱۹ درصد افزایش داشت و نسبت به نوروز ۹۹ که همه جا قفل بود و تردد نبود، حدود ۹۰ درصد افزایش داشت.

به گفته وزیر راه و شهرسازی،حدود و چهار و نیم میلیون نفر امسال با وسیله نقلیه عمومی(اتوبوس، سواری و مینی‌بوس) سفر کردند این تعداد با نفر صندلی است نه شماره ملی و ممکن است یک نفر رفت و برگشت داشته باشد که در این صورت تعداد نصف می‌شود.

وی افزود: علاوه بر این حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر با هواپیما و ۸۰۰ هزار نفر با قطار سفر کردند. حدود ۳ میلیون با سواری شخصی جابجا شده‌اند.

اسلامی در پاسخ به این سوال که ممنوعیت سفر به ترکیه تا چه زمانی است، گفت: این مصوبه سه شنبه هفته گذشته ابلاغ شده است و زمان پایان ممنوعیت سفر با تور به ترکیه مشخص نیست.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: هم با وزارت آموزش و پرورش و هم دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مکاتباتی داشتیم تا آمار محصلین دستگیرشده در دی‌ماه را به دست آوریم و اکنون در حال جمع‌آوری آمار هستیم که تاکنون جمع‌بندی نهایی که نشان‌دهنده آمار دقیق باشد، نشده است و هیچ مرجع رسمی هم آماری در این باره ارائه نکرده است.

۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند
۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ امروز (هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای روستا)، تعداد ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در این دوره از انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید
مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید

محمد مرندی به احتمالات درباره حمله نظامی آمریکا به ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است