کد خبر : 158817
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ - 10:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کنعانی مقدم: نامزدی دوباره شکست خوردگان در انتخابات می‌تواند تاثیر منفی داشته باشد/ احتمال نامزدی قالیباف و رضایی از رییسی بیشتر است

کنعانی مقدم: نامزدی دوباره شکست خوردگان در انتخابات می‌تواند تاثیر منفی داشته باشد/ احتمال نامزدی قالیباف و رضایی از رییسی بیشتر است

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی سایت خبری مدارا و در واکنش به این موضوع که موحدی کرمانی خواستار ارائه برنامه و معرفی کابینه از جانب محسن رضایی، محمدباقر قالیباف و ابراهیم رییسی به عنوان نامزدهای اصلی انتخاباتی به شورای وحدت اصولگرایی شده است، گفت: هر ۲ مجموعه شورای وحدت و ائتلاف باید در کنار هم باشند و سرانجام با هم توافق کنند. من شنیدم که جلساتی نیز برای هماهنگی بین ۲ مجموعه برگزار می‌شود.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: اگر رقیب نامزد جدی نداشته باشد، احتمالا اصولگرایان با ۳ نامزد وارد عرصه انتخابات شوند ولی اگر رقیب با نامزد جدی وارد عرصه شود، قطعا اصولگرایان ائتلاف خواهند کرد.

وی همچنین با اشاره به احتمال نامزدی ابراهیم رییسی در انتخابات ۱۴۰۰، گفت: من درباره آقای رییسی فکر می‌کنم که احتمال نامزدی آقایان قالیباف و رضایی به مراتب بیشتر از آقای رییسی باشد ولی در نهایت مساله مهم این است که درباره نامزد نهایی ائتلاف صورت بگیرد.

کنعانی مقدم همچنین با اشاره به احتمال نامزدی قالیباف در انتخابات ۱۴۰۰، تصریح کرد: آقای قالیباف بدون حمایت آقای رضایی و آقای رییسی نمی‌تواند شانس و موفقیتی در انتخابات داشته باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا نامزدی کسانی که در انتخابات تجربه شکست را دارند، انتخاب درستی است، گفت: ممکن است معرفی و نامزدی مجدد این افراد مقداری تاثیر منفی نزد افکار عمومی داشته باشد ولی اگر این افراد بتوانند آرای خوبی را در جامعه جلب کنند، احتمال موفقیت را می‌توان برای آنان در نظر گرفت. من درباره آقای رییسی فکر می‌کنم که او این شانس را دارد تا بتواند رای خوبی کسب کند.

وی افزود: من تصور می‌کنم که احتمالا اصولگرایان در انتخابات با یک نامزد قدیمی و یک نامزد جدید وارد عرصه رقابت شوند.

کنعانی مقدم در پایان خاطرنشان کرد: من اعتقاد دارم رییس جمهور آینده باید هم اصلح و هم مقبول باشد و هم مطالبات مردم را پاسخگو باشد. امروز طیف گسترده‌ای از جامعه شاید قریب به ۷۰ درصد آرای خاکستری هستند و در مقابل تمام آرای اصولگرایان و اصلاح طلبان حدود ۳۰ درصد است. بنابراین رییس جمهور آینده باید مقبولیت داشته باشد و بتواند درمان درد مردم باشد، نه آنکه خودش دردی بر دردهای مردم شود.

اخبار مرتبط:
خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود
خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود

معاون استاندار اصفهان گفت:بهره‌گیری از ظرفیت‌های خالی صنایع و کارخانه‌ها، و توسعه فرهنگ «هم‌پیمایی» برای استفاده بهینه از خودروهای شخصی در اصفهان در دستور کار است.

مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد
مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از غیر حضوری شدن مدارس اصفهان و چند شهر اصفهان فردا یکشنبه ۷ دی ماه خبر داد.

بهزاد فراهانی: گلشیفته در تبعید است و یک اتفاق بزرگ می‌تواند او را بازگرداند
بهزاد فراهانی: گلشیفته در تبعید است و یک اتفاق بزرگ می‌تواند او را بازگرداند

بهزاد فراهانی در شب جایزه ادبیات نمایشی از دلتنگی‌هایش گفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است