کد خبر : 158755
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۱ - 15:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اعلام عزای عمومی ۸ روزه در انگلیس

اعلام عزای عمومی ۸ روزه در انگلیس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه دیلی میل، در پی درگذشت همسر ملکه بریتانیا در این کشور هشت روز عزای عمومی اعلام شد.

بنا به گزار‌ش‌ها، مراسم تدفین «شاهزاده فیلیپ»، همسر ملکه بریتانیا پس از هشت روز عزای عمومی با حضور تعداد محدودی برگزار خواهد شد.

دیلی میل گزارش داد که شاهزاده فیلیپ در قلعه ویندزور واقع در غرب لندن دفن می‌شود.

این در حالی است که خاندان سلطنتی انگلیس برای دعوت از میهمانان با بحران مواجه شده‌اند چرا که محدودیت تجمع ۳۰ تن بابت پاندمی کرونا پای بر جاست.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: مکانیسم ماشه بازی تبلیغاتی است
نماینده مجلس: مکانیسم ماشه بازی تبلیغاتی است

موسی احمدی، نماینده کنگان، دیر، جم و عسلویه گفت: این مکانیسم اساساً فاقد مشروعیت است و بیشتر برای تحت فشار قرار دادن افکار عمومی ایران و ایجاد« روایتی نادرست علیه کشورمان طراحی شده است.

قیمت سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد / دلار ۱۰۴ هزار تومانی شد
قیمت سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد / دلار ۱۰۴ هزار تومانی شد

قیمت سکه امامی امروز به ۱۰۲ میلیون تومان رسید.

آمار عجیب از کِشت غیرقانونی تریاک در ایران
آمار عجیب از کِشت غیرقانونی تریاک در ایران

کاهش میزان کشفیات و خلوص تریاک مورد نیاز وزارت بهداشت برای تولید دارو، مسئولان را به گزینه «کِشت کنترل‌شده و بدون نَشتی» داخل کشور رسانده است اما در همین وضعیت، در برخی استان‌ها کشاورزان و سودجویان مشغول کِشت غیرقانونی مخدر هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است