کد خبر : 158520
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ - 23:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شکایت احمدی نژاد از مشاورش رد شد

شکایت احمدی نژاد از مشاورش رد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عبدالرضا داوری مشاور پیشین محمود احمدی نژاد در توئیتی نوشت: پس از طرح شکایت «احمدی نژاد» بدلیل انتقادات «امیری فر»، شعبه چهارم دادسرای فرهنگ و رسانه، «امیری فر» را تبرئه و با صدور قرار منع تعقیب، شکایت «احمدی نژاد» را رد کرد.

«عباس امیری فر»، دبیر شورای فرهنگی دولت احمدی نژاد بود.

اخبار مرتبط:
ترامپ: از بی‌بی‌سی شکایت می‌کنم
ترامپ: از بی‌بی‌سی شکایت می‌کنم

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ملزم است از بی‌بی‌سی به دلیل تحریف نظراتش شکایت کند.

اژه‌ای: مقامات قضایی با جریاناتِ سازمان‌یافته بی حجابی و برهنگی برخورد کنند
اژه‌ای: مقامات قضایی با جریاناتِ سازمان‌یافته بی حجابی و برهنگی برخورد کنند

رئیس دستگاه قضا گفت: موکداً و مجدداً تاکید دارم که مقامات قضایی ذیصلاح در سراسر کشور از دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی بخواهند که نسبت به شناسایی جریاناتِ سازمان‌یافته و مرتبط با بیگانه از قبیل بی حجابی و برهنگی که مبادرت به ارتکاب و توسعه ناهنجاری‌های اجتماعی می‌کنند، اهتمام مضاعف داشته باشند. پس از شناسایی و معرفی عناصرِ این جریانات، مقامات قضایی، وفق قانون، با آنها برخورد کنند در جنگ تحمیلی 12 روزه، زخم کاری بر سر شیطان بزرگ، آمریکا و دنباله‌رو او یعنی رژیم صهیونی وارد آوردیم؛ فلذا دشمنِ زخم‌خورده، بیکار نمی‌نشیند و علیه ما و اتحاد و انسجام ملی ما توطئه می‌کند.

مهاجرانی: اعتقادی به اینترنت طبقاتی نداریم
مهاجرانی: اعتقادی به اینترنت طبقاتی نداریم

سخنگوی دولت درباره موضوع رفع فیلتر یوتیوب در برخی از دانشگاه ها، گفت: دولت هیچ اعتقادی به اینترنت طبقاتی ندارد، اما با توجه به اینکه فرایند رفع فیلترینگ طولانی شد و نیازهای دانشگاه ها بر زمین مانده بود، دولت این تصمیم را اتخاذ کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است