کد خبر : 158409
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ - 08:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی کریمی در خیبر خرم‌آباد

علی کریمی در خیبر خرم‌آباد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با حکم دکتر مسعود عبدی مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد، علی کریمی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران، پرسپولیس و بایرن‌مونیخ، به عنوان مشاور عالی مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد منصوب شد.

کریمی پس از این انتصاب همراه با مسعود عبدی مالک خیبر خرم‌آباد در اردوی شب قبل از بازی خیبر در مقابل بادران تهران، حضور پیدا کرد.
علی کریمی پیش از این در انتخابات فدراسیون فوتبال حضور یافته بود.

اخبار مرتبط:
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند

نماینده ادوار مجلس گفت: «برای آن که پدیده زشت ‎ماراتن کیش تکرار نشود، باید مسابقه بانوان در مسیر و محیطی انجام شود که خالی از آقایان باشد تا بتوانند بدون حجاب در آن شرکت کنند.»

عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است
عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران با تأکید بر این که تیم زاکانی نیازمند یک مشارکت مهندسی‌شده برای پیروزی در انتخابات شوراها است، گفت: متأسفانه برخی از همکاران ما در شورای شهر نه در جایگاه نماینده شهروندان، بلکه اکنون در جایگاه روابط‌عمومی شهرداری تهران و در گذشته حتی به‌عنوان مسئول ستاد انتخاباتی شهردار تهران نقش‌آفرینی کرده‌اند.

نماینده مجلس: بحران مسکن، ۶۰ درصد سفره تهرانی‌ها را بلعید
نماینده مجلس: بحران مسکن، ۶۰ درصد سفره تهرانی‌ها را بلعید

نایب رئیس کمیسیون عمران تاکید کرد که ؛متوسط ۴۱ درصد درآمد خانواده‌ها صرف هزینه مسکن می‌شود و همچنین بانک‌ها و بانک مرکزی به دلیل عدم اجرای تعهدات قانونی در پرداخت تسهیلات مسکن مورد انتقاد شدید قرار داد و از ارجاع متخلفان به مراجع قضایی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است