کد خبر : 158349
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ - 10:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: اوایل تابستان واکسیناسیون عمومی شروع می‌شود/هیچ شرکت خصوصی قادر به واردات واکسن نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: اوایل تابستان واکسیناسیون عمومی شروع می‌شود/هیچ شرکت خصوصی قادر به واردات واکسن نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همایون سامه یح نجف آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به آخرین نتایج از حضور سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان در این کمیسیون گفت: ایشان با حضور در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون بهداشت و درمان قول مساعد دادند تا از اوایل تابستان یعنی تیرماه واکسیناسیون عمومی شروع شود همچنین قول دادند از همین امروز تعداد کسانی که واکسن کرونا دریافت می‌کنند، نسبت به روزهای قبل بیشتر شود و واکسیناسیون عمومی با سرعت بیشتری طی شود.

او افزود: از آنجایی که قرار است واکسن کرونای ایرانی تا اوایل تابستان به تولید انبوه برسد، از ایشان درمورد کیفیت واکسن سوال کردم اما درصد موفقیت و کارایی آنها را مشخص نکردند و فقط به صورت کلی گفتند در حد بسیار خوب است.

سامه یح نجف آبادی تصریح کرد: واکسن مشترک ایران و کوبا جزء اولین واکسن‌هایی است که قرار است در ایران استفاده شود و آنطور که آقای نمکی گفتند قرار است به زودی ۲ میلیون دوز از آن وارد ایران شود تا قبل از تابستان که واکسن ایرانی به تولید انبوه برسد، مورد استفاده قرار گیرد اما درخصوص واکسن‌های ایرانی نیز احتمالا واکسن کووپارس به دلیل اینکه هم امکانات بیشتر دارد و هم نسبت به واکسن‌های ایرانی دیگر جلوتر است، به تولید انبوه برسد و در اختیار مردم قرار گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا واکسن کرونا به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد یا خیر؟ گفت: اگر واکسن کرونا ایرانی باشد به نظرم حتما رایگان است اما درمورد واکسن‌های دیگر امیدوارم که رایگان باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه هیچ شرکت خصوصی قادر به وارد کردن واکسن کرونا نخواهد بود، افزود: به اعتقاد من هیچ شرکت خصوصی قادر به وارد کردن واکسن کرونا نخواهد بود. اگر از تحریم و مشکلات انتقال پول بگذریم، وارد کردن واکسن از کشورهای خارجی کار بسیار سخت و دشواری است چون تولیدکنندگان سعی می‌کنند ابتدا مردم خود را تامین کنند سپس باقی مانده تولیدات خود را صادر کنند که اتفاقا کار منطقی است.

سامه یح نجف آبادی  در پایان با اشاره به روند واکسیناسیون عمومی در ایران گفت: شخصا تا زمانی که به صورت ملموس موضوعی را حس نکنم، نمی‌توانم درمورد آن پیش بینی دقیقی داشته باشم به هرحال همه ما شاهد این هستیم که دولت محدودیت‌هایی دارد.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است