کد خبر : 158349
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ - 10:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: اوایل تابستان واکسیناسیون عمومی شروع می‌شود/هیچ شرکت خصوصی قادر به واردات واکسن نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: اوایل تابستان واکسیناسیون عمومی شروع می‌شود/هیچ شرکت خصوصی قادر به واردات واکسن نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همایون سامه یح نجف آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به آخرین نتایج از حضور سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان در این کمیسیون گفت: ایشان با حضور در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون بهداشت و درمان قول مساعد دادند تا از اوایل تابستان یعنی تیرماه واکسیناسیون عمومی شروع شود همچنین قول دادند از همین امروز تعداد کسانی که واکسن کرونا دریافت می‌کنند، نسبت به روزهای قبل بیشتر شود و واکسیناسیون عمومی با سرعت بیشتری طی شود.

او افزود: از آنجایی که قرار است واکسن کرونای ایرانی تا اوایل تابستان به تولید انبوه برسد، از ایشان درمورد کیفیت واکسن سوال کردم اما درصد موفقیت و کارایی آنها را مشخص نکردند و فقط به صورت کلی گفتند در حد بسیار خوب است.

سامه یح نجف آبادی تصریح کرد: واکسن مشترک ایران و کوبا جزء اولین واکسن‌هایی است که قرار است در ایران استفاده شود و آنطور که آقای نمکی گفتند قرار است به زودی ۲ میلیون دوز از آن وارد ایران شود تا قبل از تابستان که واکسن ایرانی به تولید انبوه برسد، مورد استفاده قرار گیرد اما درخصوص واکسن‌های ایرانی نیز احتمالا واکسن کووپارس به دلیل اینکه هم امکانات بیشتر دارد و هم نسبت به واکسن‌های ایرانی دیگر جلوتر است، به تولید انبوه برسد و در اختیار مردم قرار گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا واکسن کرونا به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد یا خیر؟ گفت: اگر واکسن کرونا ایرانی باشد به نظرم حتما رایگان است اما درمورد واکسن‌های دیگر امیدوارم که رایگان باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه هیچ شرکت خصوصی قادر به وارد کردن واکسن کرونا نخواهد بود، افزود: به اعتقاد من هیچ شرکت خصوصی قادر به وارد کردن واکسن کرونا نخواهد بود. اگر از تحریم و مشکلات انتقال پول بگذریم، وارد کردن واکسن از کشورهای خارجی کار بسیار سخت و دشواری است چون تولیدکنندگان سعی می‌کنند ابتدا مردم خود را تامین کنند سپس باقی مانده تولیدات خود را صادر کنند که اتفاقا کار منطقی است.

سامه یح نجف آبادی  در پایان با اشاره به روند واکسیناسیون عمومی در ایران گفت: شخصا تا زمانی که به صورت ملموس موضوعی را حس نکنم، نمی‌توانم درمورد آن پیش بینی دقیقی داشته باشم به هرحال همه ما شاهد این هستیم که دولت محدودیت‌هایی دارد.

اخبار مرتبط:
سردار نجات: توان تهاجمی ایران پس از تجربه جنگ ده برابر شده است
سردار نجات: توان تهاجمی ایران پس از تجربه جنگ ده برابر شده است

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله: اگر دوباره آن خطا را رژیم صهیونیستی انجام بدهد، توان ما در بعد آفندی ده برابر توانی است که در آغاز جنگ دوازده‌روزه داشتیم.

مسکو: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران رسماً اجرایی شد
مسکو: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران رسماً اجرایی شد

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای از اجرا شدن رسمی معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران از امروز خبر داد.

نماینده ولی فقیه در سپاه: با حذف غده سرطانی اسرائیل نشان می دهیم غرور رییس جمهور نادان آمریکا توخالی است
نماینده ولی فقیه در سپاه: با حذف غده سرطانی اسرائیل نشان می دهیم غرور رییس جمهور نادان آمریکا توخالی است

حجت الاسلام حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: مردم ما به کوری چشم دشمنان همه سرباز ولایت هستند. انقلاب اسلامی با این رهبری ثابت کرد بهترین الگوی حکمرانی را دارد. با حذف غده سرطانی {رژیم صهیونیستی} به آمریکا ثابت می‌کنیم ادعای کدخدایی و غرور رییس جمهور نادان آمریکا توخالی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است