کد خبر : 158347
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ - 10:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شورای وحدت و شورای ائتلاف ادغام می شوند

شورای وحدت و شورای ائتلاف ادغام می شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در گفتگویی، درباره ادغام شورای عالی وحدت و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و تشکیل شورایی با عنوان شورای وحدت ملی، گفت: این خبر را نه تائید و نه تکذیب می‌کنم. بحث‌های زیاد در این مورد صورت گرفته و ان‌شاءالله عمل مشترکی با یکدیگر خواهیم داشت.

پورمحمدی گفت: هنوز برای این موضوع قالب تشکیلاتی مشخص نشده و تصمیمات نهایی هم اتخاذ نشده است.

وی در ادامه از تهیه یک لیست ۴۰ نفره برای انتخابات شورای شهر تهران خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه شورای وحدت با پالایش و رای‌گیری از میان حدود ۳۰۰ نفر که برای عضویت در شورای شهر تهران اعلام آمادگی کرده بودند، به یک لیست بیش از ۴۰ نفره رسیده است. این یک پالایش منطقی برای شورای شهر است که امیدواریم کارها به خوبی پیش برود.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: در جلسه سه شنبه با هر فریاد نمایندگان، دلار بالاتر رفت / آن جلسه فقط هوچی گری بود
روزنامه اصولگرا: در جلسه سه شنبه با هر فریاد نمایندگان، دلار بالاتر رفت / آن جلسه فقط هوچی گری بود

بی‌هیچ مقدمه‌ای باید گفت آنچه روز سه‌شنبه در بهارستان رخ داد، فراتر از یک جلسه‌ نظارتی و پاسخ‌گویی مرسوم بود که می‌توان آن را با احترام به همه مجلسی‌ها و دولتمردان، نمایش تمام‌عیار سیاست‌ورزی مبتنی بر هوچی‌گری دانست.

کشف بیش از یک میلیون سند احتمالی دیگر در پرونده اپستین
کشف بیش از یک میلیون سند احتمالی دیگر در پرونده اپستین

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از یک میلیون سند دیگر که به‌طور بالقوه با جفری اپستین، مجرم محکوم‌شدهٔ جرایم جنسی، مرتبط هستند شناسایی شده‌اند؛ موضوعی که انتشار کامل این اسناد را برای چند هفته به تعویق می‌اندازد، زیرا مقام‌ها در حال حذف (رداکت) بخش‌هایی از اسناد برای محافظت از قربانیان هستند.

رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی با افرادی که در عالم مبارزه فعّال بودند، ارتباط برقرار می‌کرد؛ مثلاً با مرحوم مهندس بازرگان و دکتر سحابی مرتبط بود
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی با افرادی که در عالم مبارزه فعّال بودند، ارتباط برقرار می‌کرد؛ مثلاً با مرحوم مهندس بازرگان و دکتر سحابی مرتبط بود

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله سید محمدهادی میلانی در محل برگزاری این همایش در حرم مطهر رضوی منتشر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است