کد خبر : 158276
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - 21:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خالق «اوشین» در ۹۵ سالگی درگذشت

خالق «اوشین» در ۹۵ سالگی درگذشت
به گزارش سایت خبری مدارا؛ به نقل از رسانه های ژاپن، سوگاکو هاشیدا فیلمنامه نویس سرشناس ژاپنی که بیشتر برای خلق سریال محبوب «اوشین» (در ایران سالهای دور از خانه) شناخته می شد، روز گذشته  ۴ آوریل در ۹۵ سالگی از دنیا رفت.

سریال «اوشین» که در هنگام صبح در ژاپن روی آنتن می رفت، اولین سریال یا اصطلاحا آسادورای (سریال مربوط به صبح) ژاپنی تا آن زمان بود که توسط یک زن نوشته و تولید می شد، این سریال محبوبیتش در آنزمان محدود به ژاپن نشد و به کشورهای دیگر از جمله ایران نیز گسترش پیدا کرد.

از «اوشین» به عنوان یکی از محبوب ترین سریال های تاریخ ژاپن و از هاشیدا نیز احتمالا به عنوان موفق ترین فیلمنامه نویس تاریخ تلویزیون ژاپن یاد می شود.
اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است