کد خبر : 158276
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - 21:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خالق «اوشین» در ۹۵ سالگی درگذشت

خالق «اوشین» در ۹۵ سالگی درگذشت
به گزارش سایت خبری مدارا؛ به نقل از رسانه های ژاپن، سوگاکو هاشیدا فیلمنامه نویس سرشناس ژاپنی که بیشتر برای خلق سریال محبوب «اوشین» (در ایران سالهای دور از خانه) شناخته می شد، روز گذشته  ۴ آوریل در ۹۵ سالگی از دنیا رفت.

سریال «اوشین» که در هنگام صبح در ژاپن روی آنتن می رفت، اولین سریال یا اصطلاحا آسادورای (سریال مربوط به صبح) ژاپنی تا آن زمان بود که توسط یک زن نوشته و تولید می شد، این سریال محبوبیتش در آنزمان محدود به ژاپن نشد و به کشورهای دیگر از جمله ایران نیز گسترش پیدا کرد.

از «اوشین» به عنوان یکی از محبوب ترین سریال های تاریخ ژاپن و از هاشیدا نیز احتمالا به عنوان موفق ترین فیلمنامه نویس تاریخ تلویزیون ژاپن یاد می شود.
اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است