کد خبر : 158232
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - 14:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جلسه اورژانسی برای تصمیم‌ گیری درباره وضعیت قرمز کرونایی تهران

جلسه اورژانسی برای تصمیم‌ گیری درباره وضعیت قرمز کرونایی تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛  دکتر نادر توکلی‌ با اشاره به قرمز شدن وضعیت کرونا در استان تهران، گفت: به دنبال بروز این وضعیت در استان تهران، امروز ( ۱۶ فروردین) جلسه‌ای با روسای بیمارستان‌های استان داریم که تصمیمات جدیدی برای توسعه تخت‌ها بگیریم.

وی درباره تمهیدات و اعمال محدودیت‌های احتمالی، افزود: از سوی دیگر با قرمز شدن وضعیت تهران جلسه اورژانسی با استانداری گذاشته شده است که جزئیات و تصمیمات جدید آن امروز بعدازظهر ابلاغ خواهد شد.

توکلی ادامه داد: تصمیمات در شرایط قرمز شامل منع تردد و فعالیت مشاغل گروه ۳ و ۴، دورکاری ادارات به شکل یک سوم حاضر در محل کار و دو سوم در منزل و کاهش ساعت کاری و… است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در خصوص لغو طرح ترافیک هم ممکن است تصمیمات جدید گرفته شود یا خیر؟، اظهار کرد: امروز در این زمینه در جلسه با استانداری صحبت می‌کنیم در این مورد فعلا پیشنهاد مشخصی از سوی ما ارائه نشده است.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران در خاتمه تاکید کرد: در حال حاضر ۴۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تهران بستری هستند و روزانه حدودا ۵۷۰۰ مورد مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را شاهد هستیم که روزانه ۱۰۰۰ نفر بستری می‌شوند.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است