کد خبر : 158222
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - 11:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سخنان کریمی‌ قدوسی باز هم تکذیب شد

سخنان کریمی‌ قدوسی باز هم تکذیب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کمال خرازی روز دوشنبه در واکنش به نقل قول اخیر کریمی قدوسی نماینده مجلس یازدهم از کسانی که مدعی شده‌اند سفیر انگلیس در سازمان ملل به هنگام خداحافظی سخنانی مداخله‌جویانه درباره اصول نظام جمهوری اسلامی به عنوان ریشه مشکلات غرب با ایران به اینجانب ابراز داشته بوده است، گفت: اساساً چنین گفت وگویی وجود نداشته است و این داستان ساختگی است.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: شکی نیست که آنها با نظام جمهوری اسلامی و بالاتر از همه با استقلال و اقتدار ایران مشکل دارند، ولی اگر چنین گفت وگویی اتفاق افتاده بود، مسلما پاسخ قاطع و دندان‌شکنی به او داده می‌شد.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است