کد خبر : 158073
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۵ - 09:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عصبانیت کیهان از پیشنهاد رفراندوم روحانی

عصبانیت کیهان از پیشنهاد رفراندوم روحانی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ از جناب روحانی که خود را حقوقدان معرفی می‌فرمایند بسیار تعجب‌آور است که برای توضیح نظر خود به رفراندوم ۱۲ فروردین و رفراندوم قانون اساسی اشاره می‌کنند! حتماً فراموش نفرموده‌اند که این دو رفراندوم هنگامی انجام شد که اولاً هنوز نظام اسلامی و قانون اساسی شکل نگرفته بود. بنابراین تنها راه ممکن رفراندوم بود و ثانیاً پرسش آری یا نه درباره اساس نظام بود و مردم به تاسیس جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی آن آری یا نه می‌گفتند. اکنون سؤال از رئیس‌جمهور محترم و حقوقدان این است که این دو رفراندوم، به رفراندومی که در اصل ۵۹ قانون اساسی آمده است چه ربطی دارد که به آن استناد فرموده‌اید؟!

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است