کد خبر : 158045
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ - 19:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نخست وزیر کره جنوبی به ایران می آید

نخست وزیر کره جنوبی به ایران می آید

به گزارش سایت خبری مدارا؛  شبکه اس. بی. اس کره جنوبی، اعلام کرد، چونگ سوی گیون نخست این کشورقرار است به زودی به ایران سفر کند. قرار است این سفر در راستای حل و فصل موضوع آزادسازی نفتکش توقیف شده کره جنوبی در ایران باشد.

این سفر اولین سفر کاری چونگ به یک کشور خارجی پس از رسیدن به این مقام خواهد بود. بنا بر این گزارش، زمان این سفر قرار است ۱۱ آوریل(۲۲ فروردین) باشد و او خواهان دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور ایران هم شده است.

دیپلمات ها معتقدند که مسئله آزادسازی نفتکش کره‌ای تاکنون به مرحله نهایی رسیده است که شخص نخست وزیر مستقیما به ایران می‌رود.

اخبار مرتبط:
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۲۶۱ عملیات آتش‌سوزی و امداد و نجات در سطح شهر طی یک هفته گذشته خبر داد.

نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است
نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است

رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر لزوم طی‌شدن مراحل قانونی تصویب طرح جامع شهر،گفت: پس از گذشت ۳۸ سال نهایی‌شدن این طرح مطالبه مدیریت شهری است و بی‌توجهی به نقش شورا تبعات حقوقی دارد.

پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود
پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان با اجرای نخستین طرح «پلاک گواهی انطباق انرژی ساختمان» در کشور، گام مهمی در مسیر ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش مصرف سوخت و تحقق الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است