کد خبر : 158045
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ - 19:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نخست وزیر کره جنوبی به ایران می آید

نخست وزیر کره جنوبی به ایران می آید

به گزارش سایت خبری مدارا؛  شبکه اس. بی. اس کره جنوبی، اعلام کرد، چونگ سوی گیون نخست این کشورقرار است به زودی به ایران سفر کند. قرار است این سفر در راستای حل و فصل موضوع آزادسازی نفتکش توقیف شده کره جنوبی در ایران باشد.

این سفر اولین سفر کاری چونگ به یک کشور خارجی پس از رسیدن به این مقام خواهد بود. بنا بر این گزارش، زمان این سفر قرار است ۱۱ آوریل(۲۲ فروردین) باشد و او خواهان دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور ایران هم شده است.

دیپلمات ها معتقدند که مسئله آزادسازی نفتکش کره‌ای تاکنون به مرحله نهایی رسیده است که شخص نخست وزیر مستقیما به ایران می‌رود.

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است