کد خبر : 158023
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ - 14:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

غلامرضا تاجگردون: آمدن لاریجانی و رئیس جمهور شدنش یک تصمیم حکومتی است

غلامرضا تاجگردون: آمدن لاریجانی و رئیس جمهور شدنش یک تصمیم حکومتی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در انتخابات مجلس یازدهم که در نهایت اعتبارنامه او توسط این مجلس رد شد،  درباره انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و احتمال حضور علی لاریجانی در این دوره از انتخابات گفت: آمدن لاریجانی و رئیس جمهور شدنش یک تصمیم حکومتی است.

وی اضافه کرد که علاوه بر لاریجانی تصمیم برای رئیس جمهور شدن عارف، جهانگیری و رضایی هم بستگی به نظر حاکمیت دارد. البته وقتی می گویم حاکمیت و یا تصمیم حکومتی، یعنی شورای نگهبان هم در آن دخیل است. این حکومت است که تصمیم می گیرد.

تاجگردون گفت: اگر اصولگرایان بخواهند یک کاندایدی برتر معرفی کنند به نظرم باید به سراغ لاریجانی بروند و از او حمایت کنند. آنها که می خواهمد رای معتدلین را جمع کنند و همزمان عقل حکومتی هم به خرج دهند بهترین گزینه شان آقای لاریجانی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
سد‌های تهران به حجم استراتژیک رسیده‌اند
سد‌های تهران به حجم استراتژیک رسیده‌اند

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه "درحال حاضر نمی‌توانم بگویم که سدهای تهران به حجم مرده رسیده اند یا نه"، گفت: سدهای تهران تقریبا الان به حجمی رسیده‌اند که کمتر از آن، حجم استراتژیک می‌شود؛ حجمی است که باید در سد باقی بماند و بیش از آن اگر بخواهیم بهره‌برداری کنیم با مباحث سازه‌ای و فنی مواجه ایم.

به دلیل جلوگیری از شیوع آنفلوانزا مدارس مشهد فردا هم غیر حضوری شد
به دلیل جلوگیری از شیوع آنفلوانزا مدارس مشهد فردا هم غیر حضوری شد

استاندار خراسان رضوی گفت: به دلیل جلوگیری از شیوع آنفلوانزا در بین دانش آموزان مدارس مشهد فردا نیز به صورت غیر حضوری برقرار خواهد بود.

ناامیدی کیهان از ممدانی: طرفدار همجنس‌بازی است
ناامیدی کیهان از ممدانی: طرفدار همجنس‌بازی است

کیهان نوشت: فراموش نکنیم که ممدانی اولا طرفدار همجنس‌بازی است که با ذات اسلام سازگاری ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است