کد خبر : 158010
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ - 11:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حقیقت پور: چینی ها نمی خواستند با دولت روحانی مذاکره کنند؛ لاریجانی به عنوان نماینده رهبری مذاکره کرد/رهبر انقلاب نپذیرفت قالیباف پیگیر قرارداد با چین شود

حقیقت پور: چینی ها نمی خواستند با دولت روحانی مذاکره کنند؛ لاریجانی به عنوان نماینده رهبری مذاکره کرد/رهبر انقلاب نپذیرفت قالیباف پیگیر قرارداد با چین شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور حقیقت‌پور با اشاره به اخبار منتشر شده درباره مسؤول مذاکره‌کننده با کشور چین برای امضای تفاهم‌نامه ۲۵ ساله گفت:‌ مقامات دولتی این کشور رسما ناراحتی خود را از رفتار دولت یازدهم و دوازدهم بعد  اعلام کردند.

وی افزود: مقامات چینی عنوان می‌کردند که دولت ایران پس از برجام دولت چین را تحویل نگرفت و در واقع چین را تحقیر کرد و ما حاضر به همکاری با دولت ایران نیستیم ولی اگر «نظام» جمهوری اسلامی می‌خواهد با ما تعامل کند، ما هستیم.

مشاور رئیس مجلس دهم اظهار داشت: مقام معظم رهبری در آن زمان رئیس مجلس وقت [علی لاریجانی]‌ را به عنوان مسؤول پیشبرد سند همکاری با چین می‌کنند و برای وی در این باره حکم صادر و آقای لاریجانی را رسما برای این منظور به مقامات چینی معرفی می‌کنند.

حقیقت‌پور خاطرنشان کرد: مجلس دهم و دوره ریاست آقای لاریجانی بر مجلس به پایان می‌رسد اما آقای لاریجانی در دوره مجلس یازدهم به رهبر معظم انقلاب می‌گوید من دیگر رئیس مجلس نیستم و اجازه بدهید کار را رئیس مجلس وقت ادامه دهد اما رهبر معظم انقلاب قبول نمی‌کنند و می‌گویند که کار را خودت ادامه بده.

وی افزود: در دوره فعلی که آقای لاریجانی رئیس مجلس نیست در مکاتباتی که با چین دارد سمتش را مشاور رهبر انقلاب و مجری پروژه توافق‌نامه ۲۵ ساله عنوان می‌کند.

مشاور رئیس مجلس دهم اظهار داشت: در  جاده کمربندی که به صورت ریلی و راه آسفالت در نظر گرفته شده بود و بنا بود قاره‌های آفریقا، آسیا و اروپا را به هم متصل کند و این راه از بیش از ۱۰۰ کشور عبور می‌کند، که پیش از مذاکرات با چین، ایران در نقشه این راه قرار نداشت اما پس از مذاکراتی که آقای لاریجانی با چینی‌ها داشت مسیر نقشه جاده تغییر کرد و بنا شد این جاده از ایران گذر کند که منافع زیادی را از بُعد تجاری برای ما به همراه دارد.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است