کد خبر : 157867
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۲ - 10:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پخش مستند ساخت بیمارستان فیروزآبادی از شبکه الجزیره

پخش مستند ساخت بیمارستان فیروزآبادی از شبکه الجزیره

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این مستند به کارگردانی فرزاد جعفری و تهیه کنندگی رضا پاکروان، کامبیز صفاری و گلاره کیازند و با همکاری شرکت چاوش راه بنا ساخته تولید شده است.

در معرفی این مستند آمده؛ «تلاش ایران برای تکمیل ساخت یک بیمارستان جهت نجات جان بیماران مبتلا به کرونا: در زمانی که ظرفیت یکی از قدیمی ترین بیمارستانهای تهران در طی موج اول COVID-19 تکمیل می شود و جایی برای پذیرش بیماران دیگر وجود ندارد، به جواد حسینی که یک مهندس عمران است وظیفه داده می شود که فقط در مدت ۲۰ روز ساخت دو طبقه از بیمارستان در حال ساختی را به پایان برساند.»

گفتنی است این مستند قرار است فردا پنج شنبه ۱۲ فروردین ساعت ۷ و جمعه ۱۳ فروردین ساعت ۱۰ از شبکه الجزیره پخش شود.

بیمارستان فیروزآبادی با نام پیشین مریض‌خانه فیروزآبادی واقع در منطقه ۲۰ شهر تهران (شهر ری) در سال ۱۳۱۳ توسط سید رضا فیروزآبادی و با کمک دکتر امیراعلم ساخته و وقف شد.

این بیمارستان در شمال میدان اصلی شهر ری قرار دارد.

اخبار مرتبط:
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید.

درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت
درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت

مدیرکل گمرکات استان اصفهان از رشد ۵۳ درصدی در آمد واریز به خزانه گمرکات استان در بهار امسال خبرداد.

مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است