کد خبر : 157845
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۱ - 11:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش علی دایی به نزدیک شدن رونالدو به رکورد اش

واکنش علی دایی به نزدیک شدن رونالدو به رکورد اش

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رونالدو با گلی که در این دیدار به ثمر رساند ۱۰۳ گله شد. این یعنی یک گل نزدیک شدن به رکورد علی دایی مهاجم ایرانی که ۱۰۹ گل ملی را به نام خود ثبت کرده و سال های سال است که آقای گل فوتبال ملی جهان بشمار می رود.

در حالی که رسانه های ایرانی با وسواس و دقت خاصی بازی های اینروزهای پرتغال را دنبال می کنند و حتی از فرصت هایی که کریس در جریان بازی هدر می دهد خوشحال می شوند؛ به خصوص اشتباهی که داور در بازی با صربستان مرتکب شد و توپی که از خطر دروازه توسط رونالدو رد شده بود اما به اشتباه دستور به ادامه بازی داد علی دایی منتظر این اتفاق است و معتقد است روزی رکورد او شکسته خواهد شد.

او پیش تر در این باره مصاحبه جالبی انجام داده بود و گفته بود: «معتقدم هرچه خدا بخواهد همان می‌شود. ولی رکورد برای شکستن است. کدام رکورد بوده که تابه‌حال دست نخورده باقی مانده باشد؟ بالاخره یک روز هر کسی رکورد شخص دیگری را می‌زند. من هم از این قاعده مستثنی نیستم چه بهتر که این رکورد به دست بازیکن بزرگی مثل رونالدو شکسته شود. به‌نظرم کریس می‌تواند در بازی‌های ملی باقی مانده به این مهم دست پیدا کند.»

علی دایی درست می گوید. رکورد برای شکستن است و هیچ رکوردی تا اکنون در دنیای ورزش ابدی نبوده است و یک روز شکسته شده است. همان طور که پیش تر رکورد گل های ملی وحید شمسایی آقای گل فوتسال جهان توسط فالکائو برزیلی شکسته شد. همین طور رکورد حسین رضا زاده که روزی قوی ترین مرد جهان بود. رونالدو با زدن ۶ گل ملی دیگر از نظر تعداد گل های زده با علی دایی برابر خواهد شد و با زدن هفتمین گل رکورد علی دایی را خواهد شکست. برای علی دایی اینکه سال های سال بهترین گل زن ملی جهان بوده خود یک افتخار بزرگ بوده و همان طور که خودش به آن اشاره کرده رکورد او توسط بازیکنی شکسته می شود که در سال های اخیر و در کنار مسی بهترین بازیکنان فوتبال جهان بوده اند.

و بالاخره رکورد علی دایی شکسته خواهد شد. این اتفاق محتمل فوتبال در ماه های آتی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است