کد خبر : 155551
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - 11:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مسعود مردانی: موارد بیماری کرونای انگلیسی در مناطق جنوبی رو به افزایش است/ اعمال محدودیتها در عید بستگی به رفتار مردم دارد/اگر ببینیم شهرهای شمال و جنوب می‌خواهد پر از مسافر شود، مطمئنا محدودیت ‌هایی منظور خواهیم کرد

مسعود مردانی: موارد بیماری کرونای انگلیسی در مناطق جنوبی رو به افزایش است/ اعمال محدودیتها در عید بستگی به رفتار مردم دارد/اگر ببینیم شهرهای شمال و جنوب می‌خواهد پر از مسافر شود، مطمئنا محدودیت ‌هایی منظور خواهیم کرد

مسعود مردانی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در مصاحبه با خبرنگار سایت خبری مدارا، در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا گفت: خوشبختانه علی‌رغم اینکه از حدود چهار هفته پیش با افزایش موارد ابتلای جدید و پیک کوچکی از افزایش بیماری، به خصوص در موارد جدید بیماری، مواجه شدیم که منجر به افزایش بستری هم شد، اما چون مقطعی بود و فراگیر نشد، جای خوشحالی است که اگر خدا بخواهد، بیماری در حال جمع شدن است. در کل وضعیت بهتری نسبت به یک ماه پیش داریم.

این متخصص بیماری‌های عفونی با تأکید بر اینکه هشدارهایی که داده می شود، بجاست، گفت: ما در بطن کار هستیم. من خودم را می‌گویم؛ ببینید زمانی مطب من در روز فقط  12_13 مریض داشت، الان نزدیک به ۴۰ تا و زمانی هم بود که نزدیک به ۸۰ مریض در مطب بود. مشخص است که اینها شانتاژ نیست. وضعیت مطب‌، کلینیک و بیمارستان‌های ما مشخص است و ما نمی توانیم دروغ بگوییم. اگر هشدای داده می شود، هشدار بجایی است. ما دوست نداریم شب عید به جای اینکه مردم پای سفره هفت سین بنشینند و در کنار خانواده باشند به بیمارستان بروند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تصمیم این ستاد برای اعمال محدودیتها در عید گفت: در خصوص این موارد هنوز صحبتی نشده است، اما بستگی به رفتارهای مردم دارد. یعنی اگر ببینیم خیابان‌ها، شهرها، شمال و جنوب می‌خواهد پر از مسافر شود،مطمئنا محدودیت‌هایی منظور خواهیم کرد.

او افزود: ولی اگر وضعیت معقول باشد، هیچ کس دلش نمی خواهد عید عزیزان خراب شود. دوست داریم عزیزان شاد باشند و زندگی کنند، آداب عید مبارکی داشته باشند و این اشکالی هم ندارد ولی در حدی نباید باشد که خدا نکرده باعث تشدید انتقال ویروس شود.

مسعود مردانی در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونای انگلیسی گفت: ما با شیوع این بیماری به خصوص در مناطق جنوبی کشور که اخیرا چهارمحال بختیاری هم به این مناطق اضافه شده است، مواجه هستیم. موارد بیماری رو به افزایش است. اگرچه همه شهرهای ما در معرض خطر هستند اما به نظر می‌آید، مناطق جنوبی و حداکثر غربی و عمدتا هم شهرهایی که در همسایگی استانهای غربی کشور عراق هستند، بیشتر در معرض این بیماری باشند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛ آقای عراقچی گفت: از سال ۱۳۹۹ ایران اجرای تمام تعهدات خود را متوقف کرده است در این میان باید گفت از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم.

روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!

دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ در کشور است، گفت: روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند.

آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد
آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور به ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۴۵۶ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که تقریباً نزدیک به ۲۵ درصد جامعه هدف ما را شامل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است