کد خبر : 155231
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۸ - 12:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علیرضا بیرانوند از آنتورپ جدا می شود

علیرضا بیرانوند از آنتورپ جدا می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سایت «voetbalkrant» بلژیک خبر داد مسئولان باشگاه یوپن به دنبال انتقال قطعی «ارتوین دی ولف» به تیم آنتورپ هستند. بعد از مصدومیت «ژان بوتز» دروازه بان فرانسوی تیم آنتورپ و عملکرد نه چندان موفق علیرضا بیرانوند به جای وی، آنتورپی ها در نقل و انتقالات نیم فصل به صورت قرضی دی ولف را از یوپن به خدمت گرفتند.

مدیر ورزشی باشگاه یوپن اعلام کرد که این باشگاه در حال مذاکره برای قطعی کردن انتقال دی ولف به آنتورپ است. طبق اعلام سایت «voetbalkrant» دی ولف نفر جایگزین برای ژان بوتز در فصل آینده و دروازه بان دوم این تیم خواهد بود.

این سایت در ادامه با اشاره به تاثیر این انتقال قطعی بر سرنوشت علیرضا بیرانوند نوشت: «ملی پوش ایرانی ممکن است به دنبال باشگاه جدیدی باشد. بیش از همه به این دلیل که این دروازه بان که در کشورش یک ستاره واقعی است، نمی‌تواند خودش را با نیمکت نشینی وفق دهد.»

اخبار مرتبط:
سامانه جامع و هوشمند تبلیغات “پایا ادز” آغاز به کار کرد
سامانه جامع و هوشمند تبلیغات “پایا ادز” آغاز به کار کرد

پایا ادز؛ نخستین سامانه جامع و هوشمند تبلیغات، که یک شرکت نوآور و فناور محور است که با رویکرد عدالت فرصتها در ایران آغاز به کار کرد.

استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است