کد خبر : 155231
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۸ - 12:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علیرضا بیرانوند از آنتورپ جدا می شود

علیرضا بیرانوند از آنتورپ جدا می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سایت «voetbalkrant» بلژیک خبر داد مسئولان باشگاه یوپن به دنبال انتقال قطعی «ارتوین دی ولف» به تیم آنتورپ هستند. بعد از مصدومیت «ژان بوتز» دروازه بان فرانسوی تیم آنتورپ و عملکرد نه چندان موفق علیرضا بیرانوند به جای وی، آنتورپی ها در نقل و انتقالات نیم فصل به صورت قرضی دی ولف را از یوپن به خدمت گرفتند.

مدیر ورزشی باشگاه یوپن اعلام کرد که این باشگاه در حال مذاکره برای قطعی کردن انتقال دی ولف به آنتورپ است. طبق اعلام سایت «voetbalkrant» دی ولف نفر جایگزین برای ژان بوتز در فصل آینده و دروازه بان دوم این تیم خواهد بود.

این سایت در ادامه با اشاره به تاثیر این انتقال قطعی بر سرنوشت علیرضا بیرانوند نوشت: «ملی پوش ایرانی ممکن است به دنبال باشگاه جدیدی باشد. بیش از همه به این دلیل که این دروازه بان که در کشورش یک ستاره واقعی است، نمی‌تواند خودش را با نیمکت نشینی وفق دهد.»

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است