کد خبر : 155080
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۶ - 09:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

یک خرابکار با جلیقه انتحاری در یکی از عوارضی های تهران دستگیر شد

یک خرابکار با جلیقه انتحاری در یکی از عوارضی های تهران دستگیر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سردار حسین رحیمی امرور چهارشنبه در حاشیه مراسم افتتاح طرح‌های عمرانی پلیس پایتخت گفت: در چند روز گذشته فردی خرابکار که از سوی معاندین هدایت شده و قصد خرابکاری در یکی و دو نقطه را داشت،  با هوشیاری ماموران در یکی از عوارضی‌های تهران شناسایی و دستگیر شد.

وی با بیان اینکه این فرد سلاح، جلیقه انفجاری، موادمحترقه، ریموت و … را به همراه داشت، گفت: این فرد با نشان دادن بمبی که در زیر لباس خود داشت مدام ماموران را تهدید می‌کرد اما ماموران پلیس و به خصوص ماموران یگان امداد با تیزهوشی این فرد را دستگیر کردند.

سردار رحیمی در مورد شیوه دستگیری این فرد نیز گفت:  عملیات دستگیری این فرد بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول کشید تا اینکه یکی از سرگردهای ما خودش را به روی این فرد انداخت و همزمان نیز ماموران موفق شدند بمب همراه او را خنثی کنند.

رییس پلیس پایتخت اقدام این سرگرد نیروی انتظامی را فداکارانه توصیف کرد و افزود: مامور ما کاملا خودش را آماده شهادت کرده بود.

اخبار مرتبط:
نیروهای اورژانس اصفهان پای فرسودگی تجهیزات می‌سوزند
نیروهای اورژانس اصفهان پای فرسودگی تجهیزات می‌سوزند

رئیس اورژانس اصفهان بااشاره به کاهش شدید بودجه اورژانس گفت: بودجه اورژانس اصفهان یک‌سوم استان‌های هم‌رده است، فشار مالی باعث فرسودگی تجهیزات و تهدید جدی خدمت‌رسانی شده است.

رئیس اورژانس کشور مطرح کرد؛ فرسودگی و فشار معیشت در کمین امدادگران
رئیس اورژانس کشور مطرح کرد؛ فرسودگی و فشار معیشت در کمین امدادگران

رئیس اورژانس کشور گفت: ۳۰هزار نیروی اورژانس در بیش از ۳۴۰۰ پایگاه هر ساله ۶ میلیون مأموریت انجام می‌دهند، اما زندگی شخصی و سلامت روانشان قربانی فشار کار و کمبود حمایت‌ها شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است