کد خبر : 154389
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۱ - 00:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سرما در اردبیل به منفی ۲۳ درجه رسید

سرما در اردبیل به منفی ۲۳ درجه رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دمای کنونی اردبیل با نفوذ زبانه توده هوای سرد اروپایی به منفی پنج درجه سانتی‌گراد کاهش یافته و بارش خفیف برف سبک که با وزش باد ۶۵ کیلومتری از جانب شمال‌شرق همراه است، از شامگاه پنجشنبه در این شهر آغاز شده است.

به غیر از شهرستان فیروزآباد کوثر در تمام ایستگاه‌های استان اردبیل و حتی در جلگه گرمسیری مغان هوا به زیر صفر رفته است.

از شهرستان خلخال در جنوب استان اردبیل خبر می‌رسد این شهرستان کوهستانی را نیز پس از سپری شدن یک روز بارانی در واپسین ساعات چله کوچک بارش برف با دمای منفی ۲ درجه سانتی‌گراد فراگرفته است.

الگوی تاثیرگذار بر هوای کرانه غرب خزر و شمال‌غرب ایران از ادامه بارش خفیف برف تا سحرگاه جمعه در اردبیل و بعضی از شهرستان‌های این استان حکایت دارد.

روز جمعه ضمن ماندگاری هوای سرد بطور موقت بارش متوقف و دوباره از سپیده دم شنبه با نفوذ شاخه اصلی ناوه موج برف و کولاک تا اواخر دوشنبه این بار با شدت بیشتر بر استان اردبیل حاکم می‌شود.

به نظر می‌رسد در صورت تثبیت نقشه‌های کنونی ساکنان پهنه گسترده‌ای از استان اردبیل یک هفته سرد با بارش متناوب برف را در پیش داشته باشند.

مدیریت بحران اردبیل با استناد به اطلاعیه سطح زرد هواشناسی مبنی بر استقرار هوای سرد و برفی تا دوشنبه در این استان از ساکنان منطقه خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری در صورت ضرورت سفر زنجیرچرخ و تجهیزات کامل زمستانی همراه داشته باشند و با احتیاط رانندگی کنند.

این مدیریت همچنین صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز شهری ، خودداری از هرگونه کوهنوردی و بیابان‌نوردی ، بازبینی دمای مکان‌های حساس به سرما و توقف هرگونه ساخت و ساز را از دیگر توصیه‌های ایمنی طی این مدت ذکر کرد.

اردبیل به خاطر موقعیت خاص جغرافیایی هوای بسیار متغیر دارد، در بسیاری از سال‌ها چندین موج برف و کولاک طی اسفند ماه بر این شهر حاکم می‌شود.

اخبار مرتبط:
آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است
آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است

آملی لاریجانی گفت: من در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم؛ مگر از جهتی که مربوط به توضیح و تبیین موضوع باشد. FATF اصلاً به‌عنوان دستور جلسه قابل طرح نبود، چون مصوبه مجلس نداشت که به‌صورت اصراری به مجمع ارجاع شده باشد. وقتی به من فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟» عرض کردم واقعاً بی‌وجه است. البته ریشه‌ای دارد که توضیح خواهم داد، اما به لحاظ حقوقی، طرح FATF در دستور کار مجمع بلاوجه بود.

قوه قضاییه: گلی کوهکن، زن محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم بخشیده شد
قوه قضاییه: گلی کوهکن، زن محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم بخشیده شد

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: گلی کوهکن زنی که مرتکب قتل همسرش شده بود و اخیرا اخبار زیادی در مورد وی در رسانه های منتشر شده بود، با میانجی‌گری دستگاه قضایی و رضایت اولیای دم بخشیده شد.

همخوانی تماشاچی زن در کنسرت «حامی» به حذف صفحه او در اینستاگرام ختم شد
همخوانی تماشاچی زن در کنسرت «حامی» به حذف صفحه او در اینستاگرام ختم شد

ساعاتی پیش کلیه پست‌های صفحه اینستاگرام نیوشا مفیدی، حذف شد و به جای آن یک پست و یک استوری گذاشته شد که خبر از مسدود شدن این صفحه از سوی «پلیس امنیت عمومی» می‌دهد. همچنین عکس پروفایل این صفحه نیز تغییر کرده است. این اتفاق در پی وایرال شدن یک ویدیو از مفیدی در یکی از کنسرت‌های اخیر حمید حامی، خواننده پاپ ایرانی، در روز‌های اخیر رخ داد. در این ویدیو که در شبکه‌های اجتماعی مختلف میان کاربران دست‌به‌دست می‌شد، نیلوفر مفیدی از میان تماشاگران حین ضبط ویدئو با گوشی، شروع به همخوانی با خواننده می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است