کد خبر : 154336
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ - 11:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سخنگوی صنعت برق: فعالیت ماینر‌های مجاز آزاد شد

سخنگوی صنعت برق: فعالیت ماینر‌های مجاز آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سخنگوی صنعت برق گفت: در یک ماه گذشته ۱۱۰ مگاوات استفاده غیرمجاز از برق از سوی ماینرها صورت گرفته که با همکاری نیروی نظامی و انتظامی، گزارش مردمی و اقدامات شرکت‌ها با روش‌های جدید به لحاظ میزان مصرف و داده‌کاوی شناسایی شدند.

مصطفی رجبی مشهدی درباره وضعیت فعالیت ماینرهای مجاز بعد از محدودیتی که اخیرا با توجه به کمبود برق اعمال شده بود، اظهار داشت: با عادی شدن شرایط تامین سوخت، نیروگاه‌ها به شرایط اولیه برگشتند و فعالیت خود را ادامه می‌دهند. فعالیت ماینرهای مجاز نیز از سرگرفته شده و اکنون اجازه فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: ما تا این لحظه موفق شدیم حدود ۳۰۲ مگاوات از مشترکان غیرمجاز را که در استخراج رمزارز فعالیت می‌کردند، شناسایی و تحویل مراجع ذیربط قضایی دهیم.

سخنگوی صنعت برق افزود: ماینرهایی که به صورت غیرقانونی از برق استفاده کنند، دچار خسارت و جریمه سنگین خواهند شد و به کسانی نیز که اینگونه فعالیت‌های غیرمجاز را اطلاع دهند، پاداش ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در یک ماه گذشته ۱۱۰ مگاوات استفاده غیرمجاز از برق از سوی ماینرها صورت گرفته که با همکاری نیروی نظامی و انتظامی، گزارش مردمی و اقدامات شرکت‌ها با روش‌های جدید به لحاظ میزان مصرف و داده‌کاوی شناسایی شدند.

رجبی‌مشهدی ابراز امیدواری کرد که استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز نسبت به اخذ مجوز از وزارت صمت و خرید انشعاب از شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع اقدام کنند تا دچار مشکل نشوند.

وی در ادامه درباره وضعیت تامین سوخت نیروگاهی گفت: تامین گاز بسیار خوب صورت می‌گیرد و ما مشکلی در تامین و توزیع برق مشترکان نداریم و شبکه در شرایط پایدار است.

اخبار مرتبط:
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود گفت: ذخیره این سد به ۱۱۸ میلیون مترمکعب و میزان آب ورودی به آن به عدد بی‌سابقه ۵.۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد
چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد

اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با حضور مدیران ارشد استان و صدها دانش آموز در اصفهان برگزار و از برگزیدگان استانی تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است