کد خبر : 154253
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - 15:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نوشین جعفری، به پنج سال زندان محکوم شد

نوشین جعفری، به پنج سال زندان محکوم شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نوشین جعفری بابت دو اتهام «توهین به مقدسات» و «تبلیغ علیه نظام» در مجموع به پنج سال زندان محکوم شده است که چهار سال از این حکم قابل اجراست.

این عکاس و خبرنگار که ۱۲ مرداد ۹۸ توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده بود ۷۲ روز پس از بازداشت در تاریخ ۲۲ مهرماه پارسال با تودیع قرار وثیقه و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است