کد خبر : 154202
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - 10:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش بایدن به عملکرد چین در رابطه با اقلیت مسلمان: شی‌ می‌داند که بهایش را خواهد پرداخت

واکنش بایدن به عملکرد چین در رابطه با اقلیت مسلمان: شی‌ می‌داند که بهایش را خواهد پرداخت

به گزارش سایت خبری مدارا؛  شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین بابت اقلیت اویغورها در کمپ‌های “بازآموزی” و دیگر مسائل حقوق بشری مورد انتقاد جهانی قرار گرفته است.

زمانی که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا درباره این مساله در نشستی که از سی‌ان‌ان پخش شد، تحت فشار قرار گرفت، درباره شی گفت: خب تبعاتی برای چین خواهد بود و او این را می‌داند.  

به گفته بایدن، ایالات متحده نقش جهانی خود را با حمایت از حقوق بشر دوباره نشان خواهد داد و با جامعه جهانی همکاری می‌کند تا چین ملزم به حمایت از آنها شود.

بایدن در اولین سفر رسمی خود به یکی از ایالت‌ها از زمان روی کار آمدن در ژانویه گفت: چین به سختی در تلاش است تا یک رهبر جهانی شود و آن لقب را بگیرد و اینکه بتواند اعتماد دیگر کشورها را جلب کند. تا وقتی آنها رفتارهایی دارند که مغایر با اساس حقوق بشر است، انجام چنین کاری برای آنها دشوار خواهد بود.

جو بایدن این ماه در تماس تلفنی دو ساعتی با رهبر چین تاکید کرد، اولویت آمریکا حفاظت از منطقه آزاد و باز هند – پاسیفیک است؛ جایی که ایالات متحده و چین رقبای استراتژیک جدی هستند.

او همچنین درباره سیاست‌های تجاری “قهری و ناعادلانه” و مسائل حقوقی نظیر سرکوب در هنگ‌کنگ، کمپ‌های سین‌کیانگ و افزایش اقدامات موکدانه در آسیا از جمله در قبال تایوان که چین آن را برای خودش می‌داند، ابراز نگرانی کرد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: متهمان اصلی پرونده چای دبش فرار کرده‌اند/ اکبر طبری ۳۰ سال حکم داشت؛ اما آزاد شده و توضیحی هم برای مردم ارائه نشده است
نماینده مجلس: متهمان اصلی پرونده چای دبش فرار کرده‌اند/ اکبر طبری ۳۰ سال حکم داشت؛ اما آزاد شده و توضیحی هم برای مردم ارائه نشده است

میثم ظهوریان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در صحن علنی مجلس گفت: ما قطعا فساد سیستمی در حکومت نداریم، اما می‌توان به قطع به این اشاره کرد که مبارزه سیستمی با فساد هم نداریم و نیاز به به شکل‌گیری یک سیستم جدی و مؤثر برای مبارزه با فساد داریم.

یارانه ۷۰۰ هزار تومانی برای هر نفر در راه است/ چه کسانی یارانه جدید دولت را دریافت می‌کنند؟
یارانه ۷۰۰ هزار تومانی برای هر نفر در راه است/ چه کسانی یارانه جدید دولت را دریافت می‌کنند؟

معاون سازمان برنامه گفت: رقم ارز ترجیحی را در قالب سبد کالا یا نقدی به خود مردم می‌دهیم و ماهانه به هر نفر حداقل ۷۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد و از دی ماه آمادگی داریم این رقم را به مردم بدهیم.

هیچ کارگری در معدن کوشک بافق محبوس نیست؛ عملیات امدادرسانی پایان یافت
هیچ کارگری در معدن کوشک بافق محبوس نیست؛ عملیات امدادرسانی پایان یافت

رئیس هلال‌احمر استان یزد با بیان اینکه تمامی افراد از محل حادثه ریزش معدن خارج شده‌اند گفت: هیچ فرد دیگری در معدن به‌صورت محبوس وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است