کد خبر : 154157
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - 00:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دختر حاکم دبی ربوده شد

دختر حاکم دبی ربوده شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «لطیفه» دختر حاکم دبی با انتشار یک فیلم از ربوده شدنش از سوی یک گروه ناشناس خبر داد.

وی اعلام کرده که مانند یک گروگان در یک ویلای ناشناس نگهداری می‌شود و گویی که تحت بازداشت است.

دختر حاکم دبی با اشاره به اینکه در این ویلا زندانی شده، افزود: نیروهایی که یونیفرم پلیس بر تن داشتند به من گفته‌اند که تا آخر عمرم زندانی خواهم بود.

وی با اشاره به اینکه به شدت از سلامت جانی خود نگران است، افزود: آنها همه درها و پنجره‌ها را بسته‌اند، هم اکنون پنج نیروی امنیتی در داخل و دو نیروی امنیتی نیز در خارج هستند.

اخبار مرتبط:
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»
اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت«آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردوحمله کند»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است