کد خبر : 154066
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - 00:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محور ائتلاف اصولگرایان جبهه پایداری خواهد شد؟

محور ائتلاف اصولگرایان جبهه پایداری خواهد شد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هر دو شورای وحدت و ائتلاف خواهان این هستند که دیگری حول محول آنها به وحدت برسند. جالب‌تر از همه اما وضعیت پایداری است که معتقد است هر دو شورا باید بیایند و با آنها وحدت کنند.

مدل وحدت در جریان اصولگرا دقیقا منطبق بر جهان‌بینی آنهاست. آنها تنها وحدتی را قبول دارند که یا حول محوری قدرتی بالاتر از خودشان باشد (به عبارتی تبعیت و اطاعت محض کردن) و یا وحدت حول محور خودمان.

اخیرا اختلاف میان شورای وحدت (که جامعه روحانیت مبارز آن را دنبال می‌کند) و شورای ائتلاف (به رهبری حدادعادل و دو حزب رهپویان و ایثارگران) بالا گرفته است. شنیده شده شورای وحدت به سایر کاندیداها اعلام کرده است که تنها از نامزدی سه تن یعنی؛ رئیسی، باقر قالیباف و محسن رضایی حمایت خواهند کرد.

اما شورای ائتلاف از میان این سه نفر حتی بر سر حمایت از قالیباف هم به نتیجه نهایی نرسیده است. نکته اما اینجاست که کسانی چون عزت‌الله ضرغامی، سعید جلیلی و سعید محمد از دایره حمایت شورای وحدت حذف شدند.

هر دو شورای وحدت و ائتلاف خواهان این هستند که دیگری حول محول آنها به وحدت برسند. جالب‌تر از همه اما وضعیت پایداری است که معتقد است هر دو شورا باید بیایند و با آنها وحدت کنند.

به طور کلی روحیه حذف دیگری و محور بودن خود و قبیله خود، همان روحیه‌ای است که سالهاست سیاست ایران را مرتبا به دو پاره‌های مختلف تقسیم کرده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: پیش بینی تورم برای سال آینده حدود ۴۰ درصد است
نماینده مجلس: پیش بینی تورم برای سال آینده حدود ۴۰ درصد است

نماینده ایذه، در مجلس گفت: چگونه ممکن است کشوری مانند روسیه با ۲۰ هزار تحریم در صدر تحریم‌های بین المللی باشد و ما با یک چهارم تحریم‌های روسیه، میزان تورم مان شش برابر روسیه باشد. این مسئله نشان می‌دهد که تورم ما بیش از آنکه مشکلات بیرونی و ناشی از تحریم باشد، ناشی از افزایش نقدینگی، سیاست‌های غلط پولی و بانکی و رهاشدگی اقتصاد، وابستگی شدید به نفت و شوک‌های ارزی توسط بانک مرکزی است

الجزیره: نتانیاهو، ترامپ را به جنگی دیگر علیه ایران ترغیب می‌کند
الجزیره: نتانیاهو، ترامپ را به جنگی دیگر علیه ایران ترغیب می‌کند

الجزیره با اشاره به سفر پیش روی نخست وزیر اسرائیل به آمریکا نوشت: به باور رئیس جمهوری آمریکا برنامه هسته‌ای ایران از بین رفته و نتانیاهو برای پرهیز از تقابل با او و نقض علنی آنچه وی مدعی شده است، قصد دارد تا از برنامه موشکی تهران «هیولا»ی تازه‌ای بسازد.

پولادی، نماینده مجلس: افزایش بی دلیل مالیات‌ها در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌ترکرده است
پولادی، نماینده مجلس: افزایش بی دلیل مالیات‌ها در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌ترکرده است

نماینده نوشهر در مجلس گفت: افزایش غیر منطقی، بی دلیل و تورم زای مالیات بر ارزش افزوده، در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌ترکرده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است