کد خبر : 15398
انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۰۸ - 16:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محرومیت کودکان انگلیسی از حق هوای پاک

محرومیت کودکان انگلیسی از حق هوای پاک

[ad_1]

یونیسف در گزارشی هشدار داد: کودکان در انگلیس از ابتدایی‌ترین حق انسانی که استنشاق هوای پاک است، محروم بوده و به دلیل تنفس دودهای سمی در مسیر خانه تا مدرسه با یک "بحران بهداشتی بلندمدت" مواجه‌ هستند.
ترافیک آلودگی هوا لندن

_سایت خبری مدآرا، یونیسف با “وحشتناک” خواندن وضعیت آلودگی هوا در انگلیس، حفاظت از کودکان انگلیسی را در برابر آلودگی هوا اولویت خود در ماه آینده اعلام کرده است.

تحقیقات همواره چگونگی اثرات پایدار و ویرانگر انتشار دودهای سمی بر سلامت افراد به ویژه کودکان از آسم گرفته تا مشکلات در نمو مغزی را نشان داده است. مداخله یونیسف به دنبال سری جدید مطالعات صورت گرفته است که تاثیرات آلودگی هوا را بر کودکان برجسته ساخته و فشار را روی دولت انگلیس برای انجام اقدامات پیشگیرانه افزایش می‌دهد.

یونیسف در حال حاضر علاوه بر همکاری با مدارس سراسر انگلیس و هم‌چنین گروه‌های هوای پاک از دولت انگلیس خواسته تا اقدام ملی برای حمایت از کودکان در زمینه آلودگی هوا صورت دهد.

 یک کمپین شکل گرفته در میان برخی والدین و مدارس، رانندگی در اطراف مدارس را ممنوع ساخته و به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری تا مدارس را تشویق می‌کند. اما یونیسف اعلام کرده دولت مرکزی انگلیس باید هماهنگی سیاست ملی برای حفاظت از جوانان و کودکان انگلیسی را برعهده بگیرد.

به گزارش روزنامه گاردین، دولت انگلیس به دلیل فقدان اقدامات کافی در مقابله با آلودگی هوا در سه پرونده در دادگاه اروپا شکست خورده و یکی از پنج کشوری است که به دلیل عدم رسیدگی به معضل سطوح غیرقانونی سموم موجود در هوا به بالاترین دادگاه اروپا ارجاع داده شده است.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین

استاد گروه خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: بیابان زایی به دروازه‌های شهر اصفهان رسیده و ۵۵۰ هزار هکتار کانون بحرانی با شدت بالای تولید ریزگرد این منطقه را احاطه کرده است.

اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است
اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این استان بر اساس آمار وزارت بهداشت بالاترین میزان ثبت بیماران ام‌اس را در مقایسه با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دارد.

گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است
گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: خشکیدگی گاوخونی که شاخص ارزیابی مدیریت منابع است به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است