کد خبر : 15398
انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۰۸ - 16:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محرومیت کودکان انگلیسی از حق هوای پاک

محرومیت کودکان انگلیسی از حق هوای پاک

[ad_1]

یونیسف در گزارشی هشدار داد: کودکان در انگلیس از ابتدایی‌ترین حق انسانی که استنشاق هوای پاک است، محروم بوده و به دلیل تنفس دودهای سمی در مسیر خانه تا مدرسه با یک "بحران بهداشتی بلندمدت" مواجه‌ هستند.
ترافیک آلودگی هوا لندن

_سایت خبری مدآرا، یونیسف با “وحشتناک” خواندن وضعیت آلودگی هوا در انگلیس، حفاظت از کودکان انگلیسی را در برابر آلودگی هوا اولویت خود در ماه آینده اعلام کرده است.

تحقیقات همواره چگونگی اثرات پایدار و ویرانگر انتشار دودهای سمی بر سلامت افراد به ویژه کودکان از آسم گرفته تا مشکلات در نمو مغزی را نشان داده است. مداخله یونیسف به دنبال سری جدید مطالعات صورت گرفته است که تاثیرات آلودگی هوا را بر کودکان برجسته ساخته و فشار را روی دولت انگلیس برای انجام اقدامات پیشگیرانه افزایش می‌دهد.

یونیسف در حال حاضر علاوه بر همکاری با مدارس سراسر انگلیس و هم‌چنین گروه‌های هوای پاک از دولت انگلیس خواسته تا اقدام ملی برای حمایت از کودکان در زمینه آلودگی هوا صورت دهد.

 یک کمپین شکل گرفته در میان برخی والدین و مدارس، رانندگی در اطراف مدارس را ممنوع ساخته و به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری تا مدارس را تشویق می‌کند. اما یونیسف اعلام کرده دولت مرکزی انگلیس باید هماهنگی سیاست ملی برای حفاظت از جوانان و کودکان انگلیسی را برعهده بگیرد.

به گزارش روزنامه گاردین، دولت انگلیس به دلیل فقدان اقدامات کافی در مقابله با آلودگی هوا در سه پرونده در دادگاه اروپا شکست خورده و یکی از پنج کشوری است که به دلیل عدم رسیدگی به معضل سطوح غیرقانونی سموم موجود در هوا به بالاترین دادگاه اروپا ارجاع داده شده است.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسرائیل به اقرار خودشان با یک اپیدمی به نام نفوذ و جاسوسی برای ایران در میان خود مواجه است، عنوان کرد: اخیراً اعلام کردند که یک افسر نیروی هوایی به‌عنوان جاسوس ایران دستگیر شد، اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد که اینها نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار کشور، دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بود و ما شاهد یک ایرانِ مقتدر در جنگ دوازده‌روزه و دفاع مقدس بودیم و تخریب‌هایی بر رژیم تحمیل، که کاهش محبوبیت و جایگاه و منزلت رژیم در دنیا حاصل شد.

رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است