کد خبر : 153518
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - 10:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس بسته شد

پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس بسته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پس از این که مسئولان باشگاه پرسپولیس نتوانستند در مهلت تعیین شده (۱۲ بهمن) مطالبات ۵۰۰ هزار یورویی ماریو بودیمیر، مهاجم کروات سابق خود را بپردازند گمان می‌رفت که پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته خواهد شد اما با این حال سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در خبری عنوان کرد که با این مهاجم کروات توافق کرده و مبلغی از بدهی او را پرداخت کرده است.

با این حال اما داوور رادیک، وکیل ماریو بودیمیر اظهار کرد: پرسپولیسی‌ها مطالبات موکلم را پرداخت نکرده‌اند و به همین خاطر فیفا امروز پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه را بست.

وی افزود: پرسپولیس فقط ۶۰ هزار یورو پرداخت کرده است در حالی که باید ۴۴۰ هزار یورو دیگر بپردازد.

طبق قوانین جدید فیفا به محض این که پرسپولیس بتواند باقیمانده طلب بودیمیر را بپردازد پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه باز می‌شود.

اخبار مرتبط:
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۲۶۱ عملیات آتش‌سوزی و امداد و نجات در سطح شهر طی یک هفته گذشته خبر داد.

نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است
نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است

رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر لزوم طی‌شدن مراحل قانونی تصویب طرح جامع شهر،گفت: پس از گذشت ۳۸ سال نهایی‌شدن این طرح مطالبه مدیریت شهری است و بی‌توجهی به نقش شورا تبعات حقوقی دارد.

پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود
پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان با اجرای نخستین طرح «پلاک گواهی انطباق انرژی ساختمان» در کشور، گام مهمی در مسیر ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش مصرف سوخت و تحقق الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است